Magazin

KARLEUŠA SE HVALI DA IMA PLAVE KRVI: “Moja prabaka je bila austrijska grofica”

Napisao H. H.

Jelena Karleuša svojevremeno je na društvenoj mreži Tviter otkrila razne detalje iz privatnog života koje malo ko zna.

Jedna od stavki i te kako je zaintrigirala javnost, a ona je drage volje kasnije priložila i detalje.

Da li ste znali da mi je prabaka, po mami, bila austrijska grofica Marija Von Dajc i da ima svoju ulicu u Gracu?” raspametila je srbijanska pjevačica.

Ako se ne varam, jedna šesneastina moje krvi ima tu plavičastu nijansu. Vrlo mali procenat, ali svakako za ponos. To je interesantna priča i ja sam veoma ponosna na moje porijeklo iako ne volim to da pominjem i potenciram. Moja prabaka po majci, Marija Von Dajc je bila plave krvi, tačnije imala je titulu grofice. Ulica koja nosi njeno ime u Gracu je mala, ali sjeća na njenu požrtvovanost i humanitarni rad u tadašnjim ratovima. Bila je veliki dobrotvor, ali je nažalost umrla u političkom izgnanstvu i siromaštvu – rekla je za “Story” Karleuša.

Ostali detalji svakako su ostavili njene fanove bez riječi. Naime, mlijeko bi, kako je istakla, probala ako je plate 1.000 eura po čaši. Ne podnosi slatko, niti je ikada probala kafu ili bilo šta kafeno, kao i drogu i cigarete. Sa 11 godina njen IQ bio je preko 150. Kao dijete pjevala je u Narodnom pozorištu u operi Boris Godunov. Spava 4 do 5 sati i ne razlikuje neke boje.

Komentari

komentara