Magazin

Niko ništa nije rekao kada je vozio pijan, drogiran i ugrožavao živote drugih, ali ja sam majka i nakon ove majice koju je obukao Darko Lazić više neću da šutim

Napisao H. H.

Da li je normalno, lijepo, dobro i kvalitetno biti bahat?

Još od 23. oktobra, kada je Darko Lazić imao saobraćajnu nesreću, javnost bruji o tome i mnogi komentarišu situaciju i na pozitivan i na negativan način. Do sada nisam želela da se uplićem, ali ja sam majka i najzad imam poruku za njega i to samo zbog jedne majice – SRAM TE BILO!

Poznati pevač folk muzike Darko Lazić je krajem oktobra DOŽIVEO saobraćajnu nesreću. Znam da sam tada sebi jasno definisala ovu situaciju – pijan je IZAZVAO nesreću u kojoj je gotovo nastradao, ali je isto tako mogao i nekog da ubije. Međutim, nisam želela da komentarišem ovu situaciju jer ne smatram da treba da se stapam sa većinom.

Play Video
Danas, kada gledam ovu sliku koja se kao virus širi po Instagramu, ne želim više da ćutim, jer ja sam majka i moram da preuzmem odgovornost.

Besna sam, revoltirana i istovremeno očajna. Čovek koji je vozio pijan, čovek koji je možda vozio drogiran, čovek koji je mogao nekog da ubije, na primer neko dete, koristi prve dane svog oporavka da pošalje javnosti poruku – ŽIVITE BRZO!

Foto: Telegraf
Gospodine Laziću,

Već se pričalo o tome da Vi niste osoba za primer mladima i da ne bi trebalo toliko ljudi da Vas prati i podržava. Pričalo se o tome kako zloupotrebljavate alkohol i narkotike, kako Vam je oduzeta dozvola i kako ste se oglušili o zakon i i dalje vozili i pijani i drogirani. Ono što nije pomenuto je da ste Vi otac koji je toliko neodgovoran da želi i dalje da živi brzo iako je svom detetu mogao uskratiti roditelja. Da ne pričam da ste i drugom detetu mogli da uskratite roditelja, a još strašnije da ubijete neko dete.

I nakon svega, Vi se niste opametili, to je očigledno. I nemojte, ali neka vam neko stane u kraj, neka vam neko kaže dosta!

Kakva je ovo poruka? Imate li i malo stida? Da li znate da poručujete da je jako normalno, lepo, dobro i kvalitetno BITI BAHAT, voziti pijan ili drogiran i ugrožavati ljudske živote,prenosi Telegraf

Pitam se za početak kao majka – kakav ste Vi otac. Onda se pitam kakav ste sin, brat, prijatelj. Pitam se koliko nisko možete da padnete da svojim najmilijima poručite da žive baš kao i Vi.

Hvala Bogu, preživeli ste, pa bi trebalo da odgovarate, i ovako i onako.

Hvala.

Komentari

komentara