Magazin

Nema riječi kojima bi mogao da joj se ZAHVALI: Ovom pjevaču Dragana Mirković pružila je OGROMNU pomoć, evo šta joj nikada neće zaboraviti!

Napisao H. H.

Pjevačica Dragana Mirković ima dvoje djece, koja za sada nisu izrazili želju da krenu njenim putem, iako su muzički obrazovani.

Ipak, profesionalnim pevanjem se bavi član njene porodice Robert Bijelić, koji otkriva da mu je ona i te kako pomogla.

Robert je rođak Tonija Bijelića, koji se godinama bavi muzikom, ali kada je odlučio da se bavi profesionalnim pevanjem, zatrebala mu je pomoć, te su mu Dragana i Toni, rado izašli u susret.

– Stvarno meni su Toni i Dragana jako pomogli, nema reči kojima bih se ja njima mogao zahvaliti. Pošto je tada meni to bilo nedostupno, treba toliko para, toliko truda, svega. Hvala Bogu oni su meni pomogli – rekao je Robert u jednom od svojih intervjua, a da li mu to što je rođak velike zvezde pomaže ili odmaže, on je objasnio na sledeći način:

– Nikad u životu mi nije odmoglo. Zato što, kao što i sam znaš, Draganu svi “gotive”. Ona je žena koja je stvarno takva kakva je na televiziji, ne folira se da bi ušla nekome u srce. Ona je meni pomogla oko tih stvari da ja budem predstavljen na neki dobar način. Ne na način da napravim nešto na brzaka. Uvek je svuda za mene rekla lepu reč i kada neke pesme biram, ona mi uvek kaže “slobodno pošalji meni, ja ću ti pomoći”. Stvarno volim da čujem njene savete, jer ona je žena koja traje 33 godine – rekao je on.

Komentari

komentara