Magazin

Ana Sević rođenog oca UPOZNALA tek sa 20 godina: Nije znala ko je, ni da on ima drugu porodicu, a danas je u DIVNIM ODNOSIMA sa svojom polusestrom Majom

Napisao A. K.

Nedavno je u javnost dospela dobro čuvana porodična tajna o pevačicinom poreklu

Pevačica Ana Sević odrastala je samo sa majkom Danijelom i dugo uopšte nije znala ko joj je tata.

Svog oca, Vidana iz Užica, upoznala je kad je već bila velika devojka, negde u vreme kad je učestvovala u Zvezdama Granda.

– Ana i njen otac Vidan se dvadeset godina nisu ni poznavali, niti su imali ikakav kontakt. Njena majka je kao mlada za trudnela s Vidanom i još dok je Ana bila beba, njih dve su se preselile u prestonicu. Pričalo se da je to dete Vidanova, ali niko ništa nije mogao da potvrdi, jer je to bila samo usputna veza i vremenom se sve zataškalo. Danijelu su mnogi krivili što će joj dete rasti bez oca, zato je ona odlučila da se brže-bolje udalji od svega. Otpočela je novi život u Beogradu i uskoro se udala – priča izvor blizak porodici Ane Sević.

Danas, otac i kći imaju odnos kao da su oduvek bili zajedno. a Ana se druži i sa svojom polusestrom Majom, koju je Vidan dobio u braku s drugom ženom.

– Ana i Maja veoma liče. Na prvi pogled se vidi da su sestre. Komšije su i ranije isticale koliko su jedna drugoj nalik, ista je to krv. Njih dve su u odličnim odnosima, baš su bliske i svakodnevno se čuju – otkriva izvor.

Maja je veoma bliska i sa svojom sestričinom Lorenom, koju je Ana Sević dobila u braku s pevačem Darkom Lazićem. Takođe, i deda Vidan se često viđa sa svojom unukom.

Izvor: Blic

Komentari

komentara