Magazin

Horoskop za 28. novembar: Moguć raskid veze, pazite se!

Napisao H. H.

Rak ima probleme sa bubrezima, za Vage divan ljubavni dan.

OVAN

POSAO: Moguće su neke neočekivane promjene koje će vam uzdrmati tlo pod nogama. Današnji dan vam generalno nije povoljan za polje posla pa lako može da se desi da dođe do otkaza, piše “Astro usluge“.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, bez obzira na vaš trud, neke stvari jednostavno ne idu na bolje i razmišljate o razvodu. Moguće je da ste veoma razočarani u sve oko sebe.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresivnim stanjima. Današnji dan vam nije ni malo povoljan i najbolje bi bilo da se ni na jednom polju ne forsirate previše. Odmarajte i posvetite se sebi.

BIK

POSAO: Možete da se nadate dobrim odnosima sa kolegama kao i prilici da se poslovno stabilizujete. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma zadovoljni poslovnim stanjem.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiva situacija sa osobom sa kojom flertujete. Možete da očekujete priliku za susret sa njom. Spremni ste za nova, zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate i nemate nikakve probleme sa zdravljem. Pred vama je povoljan period da se posvetite ljudima koje volite i da uživate u lijepom danu koji je ispred vas.

BLIZANCI

POSAO: Nije vam povoljan dan, može se desiti da napravite neke greške na poslovnom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti prilično neorganizovani i haotični na neki način.

LJUBAV: Imate probleme na polju emocija jer niste bili dovoljno posvećeni svom partneru. Ta distanca između vas sada dolazi do izražaja. Pred vama je faza u kojoj može da dođe do prekida.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu i izbjegavajte bilo kakvo naprezanje kao i bilo kakve faktore rizika na ovom polju.

RAK

POSAO: Uspjeli ste da preaziđete neke poteškoće na polju posla ali to na vas jeste ostavilo neke posljedice. Biće vam potrebno vrijeme kako biste mogli da riješite sve ono što vas je opterećivalo.

LJUBAV: Voljena osoba vas je povrijedila i ne možete da pređete preko nekih stvari. Sada će ipak ponos biti jači od vaše ljubavi. Spremni ste za prekid veze iako možda emocija još postoji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pijeskom ili kamenom u bubrezima. Pred vama je teži period na polju zdravlja i možete da budete skloni tome da vam se vrate neki stari problemi.

LAV

POSAO: Nećete imati baš dovoljno energije, pa na poslovnom planu lako možete da imate neke propuste ili probleme. Potrudite se da izbjegavate bilo kakve rizične poteze na ovom polju.

LJUBAV: Prilično ste pasivni. Mogli biste da uđete u neku novu vezu ali djeluje da ste privremeno digli ruke od ljubavi. Jednostavno ne vidite sebe sada pored bilo koga.

ZDRAVLJE: Prate vas problemi sa hroničnim umorom. Moguće je da nikako ne možete da se naspavate. Potrudite se da bolje organizujete svoje vrijeme i da nađete način da se odmorite.

DJEVICA

POSAO: Moguće su nesuglasice sa poslovnim partnerom ili razmišljate o prekidu neke saradnje na ovom polju. Pred vama je nepovoljna faza za pokretanje bilo kakvog novog posla.

LJUBAV: Iako ste bili jako zaljubljeni, odnos sa voljenom osobom se polako mijenja i sada sve jasnije vidite njene mane i loše strane. Moguće je da ste iz dana u dan spremniji za kraj veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Generalno ste tokom današnjeg dana osjetljivi i podložni brojnim problemima na polju zdravlja. Oko svega se detaljnije posavjetujte sa ljekarom.

VAGA

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete veoma lako moći da izađete na kraj sa brojnim poslovnim obavezama. Možete da očekujete da će sreća biti na vašoj strani.

LJUBAV: Prija vam stabilna atmosfera koju imate u odnosu sa voljenom osobom. Možete da se nadate lijepom danu. Generalno vas očekuju dobre promjene na polju emocija i ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima na ovom polju. Danas vam sve ide u prilog.

ŠKORPIJA

POSAO: Pritisnuti ste nekim ograničenjima, a nove okolnosti vas teraju na donošenje naglih odluka. Moguće je da zavisite od drugih na neki način i da vam ta činjenica ne odgovara.

LJUBAV: Želite da budete što više sa osobom koju volite ali danas vam se ta želja jednostavno ne može ispuniti. Biće boljih dana. Potrudite se da ne razmišljate negativno.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za pritisak. Povedite računa o svom zdravlju i redovno provjeravajte stanje na ovom polju. Uradite sve što je do vas da probleme držite pod kontrolom.

STRIJELAC

POSAO: Možete da očekujete priliku da riješite neke dileme i probleme koje ste imali vezano za poslovno polje. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke manje nesporazume sa kolegama.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan ako već imate partnera, možete da računate na dobro slaganje i harmoničnu situaciju u vašem odnosu. Ako ste slobodni za sada nema nove veze.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Dobro se osjećate u svojoj koži i lijepo ste raspoloženi. Uživaćete u lijepom danu tokom kojeg vam na svim poljima ide dobro.

JARAC

POSAO: Nakon kraćeg poslovnog putovanja se osjećate iscrpljeno a možda malo i razočarano jer niste obavili sve što ste planirali. Moguće je da vam motivacija opada i da ste nezadovoljni.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiv flert sa jednom osobom koja je rođena u nekom vodenom znaku. Možete da očekujete da ćete uskoro imati priliku da se zbližite.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi i problemima sa sinusima. Pred vama je nepovoljan dan za polje zdravlja. Vidi vam se veći pad imuniteta. Posavjetujte se sa ljekarom oko svega.

VODOLIJA

POSAO: Manje poboljšanje na polju finansija vam dolazi. Svakako ćete se obradovati kada budete čuli lijepe vijesti. Možete da očekujete generalno jako povoljan dan za posao.

LJUBAV: Možete da očekujete jako dobru situaciju kada je u pitanju ljubav. Bez ikakvih problema pokazujete svoje emocije. Spremni ste da partneru stavite do znanja kako se osjećate.

ZDRAVLJE: Nema problema kod vas. Na polju zdravlja je sve mirno i stabilno. Povoljan je period za oporavak nakon neke intervencije ili za bilo kakvo liječenje i nove tretmane.

RIBE

POSAO: Niste baš u svom elementu danas, pa vam posao i ne ide baš sjajno. Skloni ste nekim manjim greškama. Potrudite se da se ne forsirate i da dio obaveza odložite za drugi dan.

LJUBAV: Imate utisak da možda ne vidite stvari iz pravog ugla jer vi i partner već duže vrijeme ne možete da nađete zajednički jezik. Spremni ste da se malo distancirate od cijele situacije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesvjesticom. Pred vama je dan u kojem ćete generalno imati manjak energije. Ako patite od niskog pritiska mogući su problemi na tom planu.

Komentari

komentara