Magazin

Živio momački život, danima nije pitao za kćerku: Darko Lazić 6 mjeseci nije platio alimentaciju

Napisao H. H.

Dok je srbijanski folker vodio lagodan život, nije mario za to što njegova kćerkica ne dobija novac koji je obećao da će isplaćivati.

Folker Darko Lazić uspješno se oporavlja u KBC Zemun, a uskoro će biti premješten u jedan od bolničkih apartmana, gdje će nastaviti sa liječenjem. Za to vrijeme, njegovi roditelji vode medijsku hajku protiv njegove još zakonite supruge Ane Sević, tvrdeći da im nije dozvolila da vide unuku Lorenu. No sudeći po izjavama koje su dali u posljednje vrijeme, mnogi komentarišu kako žele da diskredituju bivšu snajku.

Naime, Lazićeva majka Branka je prije nekoliko sedmica za srbijanske medije izjavila da se viđa sa unukom Lorenom, dok je samo nekoliko dana posle toga Darkov otac Milan ispričao da djevojčicu nisu vidjeli jer im Ana to ne dozvoljava. Ipak, istina je, kako tvrdi izvor “Alo!“, potpuno drugačija. S druge strane, članovi porodice Lazić sada su fokusirani na snajku Marinu Gagić, koja je u trećem mjesecu trudnoće i nosi Darkovo dijete.

“Ana više ne želi da se oglašava u medijima, jer je sve što je imala da kaže rekla u emisiji Ognjena Amidžića. S druge strane, teško podnosi to što je Darkovi roditelji blate u medijima jer smatra da to nije zaslužila i da je uvijek bila dobra prema njima”, kaže izvor i otkriva da Darko Lazić šest mjeseci nije dao novac za kćerku Lorenu.

“Darko i Ana su se dogovorili da svako krene svojim putem jer su vidjeli da im više ne ide. Ipak, sve što je ona tada od njega tražila bilo je da vodi računa o Loreni. On je obećao da će svakog mjeseca davati određenu sumu dok se i zvanično ne razvedu, a nakon toga uplaćivati alimentaciju, o čijem će se iznosu dogovoriti na sudu. Međutim, to se nije desilo. Znao je da ne pozove i po nekoliko dana i ne pita kako mu je dijete. Živio je momačkim životom i nije mario za potrebe maloljetne Lorene”, otkriva izvor “Alo!”.

S druge strane, Ana Sević se sama borila za bolje sutra njihovog zajedničkog djeteta, a kada bi pozvala Darka i pitala za novac, on je uvijek imao spreman odgovor.

“Stalno je govorio da će doći za dan-dva-tri i donijeti pare za Lorenu. Ipak, to se nije desilo gotovo šest mjeseci. Računi za stan u kojem su zajedno živjeli samo su se gomilali, a Ana je morala da pozajmljuje pare kako bi izmirila obaveze”, otkriva izvor “Alo!” i dodaje:

“Kada se Darko oporavi i izađe iz bolnice, Ana će tražiti da potpiše papire za razvod braka, što je izbjegavao da uradi gotovo godinu dana, a ako vidi da od toga nema ništa i da ne mogu da se dogovore, advokat će ga posjetiti u bolnici i odnijeti spremne papire za razvod, na koje samo treba da stavi svoj potpis”, kaže izvor.

Komentari

komentara