Magazin

Marina je na neobičan način saopštila Darku da je trudna: Pjevačeva reakcija će vas rasplakati!

Napisao H. H.

Radosna vijest da će popularni folk pjevač Darko Lazić postati otac drugi put obradovala je njegovu porodicu, kolege i prijatelje, kao i njegove brojne fanove. I dok su Darku donedavno svi upućivali podršku i molili se za njegov život, sada mu svi čestitaju.

Lijepe vijesti o trudnoći Darkove vjerenice, Marine Gagić, potvrdila je pjevačeva majka Branka, kao i njegova kuma Andreana Čekić, a i njegov prijatelj i menadžer Miljan Vračević, piše “Espreso“.

Marina je zaplakala od sreće kada je saznala, a na ovaj način je to prenijela porodici i svom dragom:

– Marina je na neobičan način saopštila da je u drugom stanju. Došla je kod nas i nije ništa rekla, već je samo pokazala snimak ultrazvuka. Mi smo je gledali u nevjerici, a onda je ona tihim glasom rekla “Trudna sam”. Milan i ja smo počeli da plačemo od sreće i da je grlimo. Tada je i ona zaplakala. Bilo je jako emotivno – otkrila je kroz smijeh Darkova majka Branka, a potom otkrila kako je njen sin reagovao na to:

– Odmah smo riješili da to kažemo i Darku i u utorak smo otišli u bolnicu. Marina je bila uplašena kako će on da reaguje, da se ne uzbudi previše u tom stanju. Međutim, doktor nam je rekao da slobodno možemo da mu to kažemo jer mu treba neka pozitivna vijest, i bio je u pravu. Kada je saznao da će postati otac po drugi put, moj sin se bukvalno podigao i rekao: Sada imam najjači razlog da što prije ozdravim i izađem iz bolnice – kaže Branka.

Komentari

komentara