Magazin

Luna će se ubiti u programu! Psiholog Lidija Grujić iznijela strašnu prognozu! Njeno ponašanje je alarmantno neko mora hitno da reaguje!

Luna Đogani - Alo.rs
Napisao H. H.

Luna Đogani na korak je od toga da digne ruku na sebe i pod hitno mora da napusti “Zadrugu” kako bi započela proces liječenje psihoterapijama, smatra psiholog Lidija Grujić.

Scena u kojoj modna blogerka urla na sav glas, zapomažući i dozivajući ime Slobodana Radanovića, uznemirila je javnost. Čim je ugledala srbijanskog pjevača koji je bio gost na žurki u “Zadruzi”, Đoganijeva je počela da se ponaša neurotično i labilno.

Prvo je nekoliko minuta stajala ispred bine i gledala u Radanovića, onda je počela da plače, da bi je na kraju odveli u posebnu prostoriju gdje se odigrala nesvakidašnja drama. U potpunom nervnom rastrojstvu, Luna je toliko vikala da niko od takmičara nije uspio da je urazumi i smiri.

“Slobo! Moja najveća bol u životu si ti! Zašto si me iskoristio? Slobo, Slobo, Slobo, Slobice! Ljubavi moja, vrati mi se, vrati se, Slobo. Ne, neću bez tebe da živim. Ne mogu, foliram se da mi je dobro. Nije, nisam dobro! Fali mi moja ljubav, moj jedini muškarac koji me volio i čuvao kao princezu. Nisam uspjela da se saberem, nisam. Pukla sam”, vrištala je Luna, dok su je Savo i Adam držali.

Psiholog Lidija Grujić rekla je za “Kurir” da je stanje Đoganijeve više nego alarmantno i da joj je hitno potrebna stručna pomoć.

“Luna proživljava Slobino odbijanje, što u njoj izaziva ogromnu patnju. Ljubavno odbijanje, bol, tuga, osjećaj manje vrijednosti mogu je lako navesti da protumači da njen život nije vrijedan. Da ona ne vrijedi, ključni je razlog da pomisli na suicid. Sada joj je potrebna podrška najbližih. Razgovor sa Slobom doveo bi do rasvjetljavanja njihovog odnosa. Tu bi se u njenom umu stvari postavile na mjesto. Voljeti nedostupnog muškarca znači braniti sebi ljubav. Pošto znamo detalje iz Luninog odrastanja, lako uviđamo vezu koja je podsvjesno navodi na pogrešno biranje partnera. Luna nije u toj mjeri mentalno jaka, te se drži svojih ‘priča’ u koje želi da vjeruje, jer takve priče mnogo manje bole”, kaže Grujićeva i nastavlja:

“Razgovori sa stručnom osobom bi je naveli da svoju sliku sagleda šire. Osnažili bi je. Međutim, gledajući kolika je njena patnja, mislim da bi tek to otvorilo njenu Pandorinu kutiju. Lunin odnos sa Slobom najvjerovatnije preslikava njen odnos sa nekim članom porodice ili bivšim partnerom. Dakle, patnja uslijed odbijanja, već doživljena, u njoj postoji odavno! Naravno da vraćanje u ‘Zadrugu’ u Luni izaziva da ponovo proživljava svoje trenutke sa Slobom, i lijepe i ružne. ‘Zadruga’ je mjesto koje je potpuno pogubno za nju u ovoj životnoj fazi. Ovaj incident je bio očekivan”, zaključila je psiholog, dok Lunini roditelji, Anabela Atijas i Gagi Đogani, nisu odgovarali na naše pozive.

Neumoljiv / Sloba: “Gotovo je među nama”

Sloba Radanović je po ko zna koji put ponovio da je gotovo između njega i blogerke.

Krivo mi je što se tako osjeća, žao mi je. Rekla je da sam joj ja uništio život, a onda plače. To ne kapiram malo. To je gotovo. Normalno sam pjevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i ponio. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cijenu“,rekao je za “Pink” Sloba.

Komentari

komentara