Magazin

Prvo se borila za Draganov život a onda svoj, obje bitke je izgubila: Seka Sablić bolnim riječima na oproštaju od Milene rasplakala cijelu salu!

Napisao A. K.

Kuma Milene Dravić dirnula je sve preemotivnim govorom

Komemoracija povodom smrti legendarne glumice Milene Dravić koja je počela danas u 12 časova na sceni „Danilo Bata Stojković“ u Zvezdara teatru, završena je. Diva srpskog i jugoslovenskog glumišta biće sahranjena danas u 15.30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Veliki broj kolega prisustvovao je komemoraciji u Zvezdara teatru. Među prvima su stigli Voja Brajović, Milica Mihajlović, Branka Petrić, Dejan Lutkić, Tamara Dragičević, Dragan Bjelogrlić, Seka Sablić, koja joj je i venčana kuma…

Kuma preminule Milene Dravić i proslavljena srpska glumica Jelisaveta Seka Sabljić održala je potresan govor na komemoraciji u Zvezdara teatru!

„Ostaje nam samo da se ponosimo sto je bila naša. Što je publika obožavala od prvog dana i sledećih 50 godina. Što je bila dobra, iskrena, draga, dobar prijatelj, lepa. Do zadnjeg dana lepa i hrabra. Jer se godinama borila. Prvo za Draganov život a onda svoj. I obe borbe je izgubila. Ja sam sigurna da njena duša sada ide prema nekom svitanju. Sa puno poštovanja i mnogo mnogo ljubavi ja mogu samo da kažem, zbogom – završila je Seka sa suzama u očima.

Izvor: Glossy

Komentari

komentara