Magazin

Horoskop strasti i ljubavi do januara 2019. godine: Da li ste spremni za izazove Venere u znaku Škorpije

Napisao H. H.

Venera u znaku Škorpije je simbol vatrene ljubavi, nesebičnog davanja i rušenje granica – evo kakve ljubavne turbulencije treba da očekujemo do januara 2019. godine!

Venera u Škorpiji – brige zbog ljubavi, gubljenje uslijed velikog davanja…

Tokom Venere u Škorpiji mnogo očekivanja jer mnogo se i daje. Međutim, ne dobija se uvijek u toliko mjeri koliko se očekuje. I onda, šta slijedi? Slijedi patnja. Ali ne ona Rakovska patnja gdje duša plače, a riječi ‘patetišu’, niti ona koju Ribe prigrle, pa samo potonu u ljubavnu muku.

Patnja Škorpije potpuno je drugačija. Ona se daje bićem cijelim, ona rizikuje zbog ljubavi. Njena ljubav kida i ona se sama od ljubavi kida. To cijepanje između krajnosti njen je put. Ona ili voli do srži ili mrzi. Trećeg nema.

Venera u Škorpiji je neko ko nema granica u igri svojih očekivanja. Ona je poput balerine koja nastavlja svoj ples uprkos svom stravičnom bolu u nozi ili grču u stopalu. Ona nastavlja uprkos svemu i uprkos svima. Uprkos je njena omiljena riječ. Ona obožava da prkosi. Provocira, zadirkuje…

Ljubav je vaša duševna hrana

Ko god bio predmet njene ljubavi, ona će pokazati da je jedini u njenom Univerzumu. Ta količina strasti sa kojom se daje nekome ili posvećuje nečemu ne može se meriti ni sa jednom snagom na svijetu. Njena snaga ide do kraja. Ona proganja, daje sebe za drugog. Uživa u tome. To je njena hrana.

Davanje je nešto što se u njenom riječniku podrazumijeva. Tu se sumnje ne bude. A ona… ona se budi samo u potpunom utapanju u nečiji zagrljaj. U potpunom spajanju duše i tijela. To nije čudno, jer ona je sinonim za Eros.

Strast, ljubav, povezivanje, davanje i primanje, za nju su jedno. I sama patnja za nju je dio ljubavi. A kako i ne bi bila, kada ona u patnji vidi svoj odraz. Svoj početak i svoj kraj. Kraj, poslije koga se uzdiže, poput feniksa i postaje još jača. Još vjernija, još izdržljivija.

Spremnija za veće borbe i veća odricanja. Ona i u odricanju pronalazi ljepotu ljubavi. Odriče se sebe zarad drugog. Drugi je uvijek važniji i na samom vrhu liste njenih prioriteta. On je njen. Ne boji se da da komad sebe zarad malo pažnje. Ne boji se da da cijelog sebe zarad zrna ljubavi. Ona se potpuno utapa u taj svijet njenog veličanstva, piše “Astro portal“.

Komentari

komentara