Magazin

Najveći manipulant u horoskopu koji privlači kao magnet

Napisao H. H.

Kada se ovaj znak zaljubljuje, to je intenzivno. Nema sumnje da život i ljubav s njim može biti nevjerovatno vrijedan i zabavan.

On je sposoban da magnetski očara svog ljubavnog partnera i pokaže svoju strast, ali isto tako sposoban je i za neke negativnije stvari poput posesivnosti, ljubomore i nedostatka komunikacije.

On je – Škorpija!

Škorpije, emotivne i vatrene kako jesu, često i lako planu. Nije im strana ljubomora i posesivnost i to može da optereti onog s kim su. S druge strane, oni sami su tajanstveni i sve kriju za sebe pa i na taj način muče partnera koji stalno ima osjećaj da se od njega nešto skriva. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovno pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emotivne manipulacije.

Škorpija, kada je u svom najboljem izdanju, sposobna je da napravi veliki pomak iz jednog stanja u drugo. Zato, ako je ukorijenjen u jednom ili više negativnih emotivnih stanja, on ima čaroliju kojom se uspinje na pozitivnija stanja svijesti.

Vjerovatno nikada ne biste uhvatili Škorpiju u laži, jer kada to rade, oni se trude da dobro sakriju svoje tragove. Ipak, najčešće će se pretvarati da vas nisu vidjeli ili dobili vašu poruku, piše “Atma“.

Komentari

komentara