Magazin

Fahreta Jahić je čak 20 godina krila tajnu: Ovo su prava imena sinova pjevačice Lepe Brene

Napisao H. H.

Lepa Brena je jedna od najvećih zvijezda muzičkog neba Srbije.

Iako je prije svega bila simbol atraktivnosti bivše Jugoslavije, Lepa Brena je i danas jedan od najvećih brendova Srbije. Ona je u braku sa poznatim bivšim teniserom Bobom Živojinovićem sa kojim ima i dva sina, Viktora i Stefana,piše “Nostalgicno“.

Javnosti je malo poznato kako se Brenina djeca ne zovu uopšte tako.

Budući da su oni u Americi rođeni, imaju i srednja imena. U dokumentima su Viktor Ernest i Stefan Emerald.

Citat: Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani imamo to srednje ime – izjavio je Stefan za Informer.
Lepa Brena je nedavno otvorila vrata svom doma, njena vila je smještena u naselju Bežanijska kosa, a pokazala je i kako izgleda unutrašnjost njenog doma. Pjevačica se potrudila oko svakog detalja da bi svebi, ali i svojim ukućanima obezbijedila uvijek prijatan boravak.

Pri samom ulasku su se mogle primijetiti stepenice sa ukrasnom i vrlo luksuznom ogradicom, stub koji je ukrašen velikim slonom sa podignutom surlom.

Njihov dom je prostran i vrlo svijetao, što omogućavaju veliki prozori ali i namještaj u nježnim bojama. Pored prozora je pjevačica poređala svoje lijepe uspomene.

Imamo nekoliko fotografija tu, ali je posebno privukla pažnje kada su dosta mlađi bili Lepa Brena i Boba Živojinović. To možete i vidjeti.

Dosta detalja je u njihovom domu, ono što svi najviše vole u ovim hladnim danima je kamin koji ih grije, dodatno unosi toplinu u njihov dom. A Brenin sin Viktor je proslavio 20.rođendan nedavno, a prema navodima domaćih medija, pjevačica je odlučila skupocjenim poklonom obradovati sina, čak 70 hiljada eura je potrošila na njegovu žurku i na skupocjeni automobil.

Komentari

komentara