Magazin

Nemeš iz Big Brothera otkriva zašto se razveo od Marijane

Marijana i Nemeš - net.hr
Napisao H. H.

Srbijanski muzičar se nakon kraha ljubavi sa Šibenčankom Marijanom s kojom je započeo vezu u Big Brotheru posvetio muzici. Nedavno je objavio novu pjesmu.

Nikola Nemešević Nemeš je privukao pažnju javnosti svojom vezom sa Šibenčankom Marijanom Čvrljak s kojom je započeo vezu u Big Brotheru 2011. godine. Marijana je tada bila u braku koji je prekinula kako bi mogla biti s Nemešom. Iako su se nakon nekoliko prekida i mirenja vjenčali, njihova bračna sreća nije dugo trajala. Nakon niti godinu dana, svako je krenuo svojim putem.

Nemeš (27) se nakon kraha ljubavi s Marijanom (33) vratio svojoj prvoj velikoj ljubavi – muzici. Snimio je novu pjesmu pod naslovom Princ, u kojoj pjeva o djevojci ovisnoj o kokainu, a istovremeno radi i na jednoj radijskoj stanici.

Sam – i još uvijek zgodan

#summerinthecity

Objavu dijeli ɴᴇᴍᴇš (@nemesh.boban.dzunglica)

Pjevač, čini se, uživa u samačkom životu. Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama vidi se da je i dalje vrlo atraktivan.

S Marijanom, koja je u vezi sa starim prijateljem, nije u kontaktu.

“Nema potrebe za tim, ali nismo se rastali u zloj krvi”, rekao je Nemeš, pišu “24 sata“.

“Bolje dobar razvod, nego loš brak”

Miami je stanje duha #vecernjiprogram

Objavu dijeli ɴᴇᴍᴇš (@nemesh.boban.dzunglica)

Otkrio je i što je kumovalo njihovu razvodu.

“Promijeni se čovjek, nije to tako rijetko. Negdje usput su nam očekivanja od života postala skroz drugačija, a to je onda loša podloga za budućnost. E bolje dobar razvod, nego loš brak”, rekao je Nemeš za “24 sata”. Dodao je i da ne planira više učestvovati u reality showovima.

Komentari

komentara