Magazin

Goga Sekulić riješila da PROMIJENI LIČNI OPIS nakon porođaja… Riječ je o OVOJ estetskoj operaciji

Napisao A. K.

Goga Sekulić rešila je da nakon porođaja Cirihu poseti i estetskog hirurga u istom gradu.

Goga Sekulić je u nedavnom intervjuu za „Blic“ portal otkrila da nije razmažena trudnica, da je veoma aktivna i da uživa u trudnoći. Izvori bliski pevačice navode i da Goga planira da promeni i svoj fizički izgled nakon porođaja.

„Gogu je trudnoća potpuno promenila! Počela je da razmišlja drugačije i shvatila da kao majka mora da izgleda drugačije, ali i da na drugi način vodi svoju pevačku karijeru. S obzirom na to da su provokativan i atraktivan izgled, kao i smele pesme bili sinonim za Gogu, ona je rešila da sve to promeni kada postane majka. Pre svega, odlučila je da smanji silikone u grudima. Ona se već dogovorila sa jednim plastičnim hirurgom iz Ciriha da čim se porodi ode kod njega da joj trenutne jake petice zameni slabom četvorkom. Takođe, Goga je rešila i da promeni vizuelni imidž, pa će nakon porođaja plasirati drugačiju frizuru, ali i stil oblačenja. Sve će biti mnogo svedenije, ozbiljnije, u skladu sa njenim trenutnim godinama i budućim statusom majke. Sigurno više neće snimati pesme kao do sada. Kakve će pesme biti, još uvek se o tome dogovara sa saradnicima, ali će tekstovi svakako biti ozbiljniji. Svi će biti šokirani novom Gogom“, otkriva izvor.

Navodno, i njen suprug podržava ovu promenu.

„Urošu, Goginom suprugu, dopala se ova njena ideja i maksimalno ju je podržao u nameri da se na estradi ubuduće drugačije predstavlja kako vizuelno, tako i muzički – zaključuje naš izvor“, zaključuje izvor.

Pevačica je potvrdila ove vesti.

„Tačno je da ću smanjiti grudi. Želim da izgledam što prirodnije, ozbiljnije nakon porođaja. Ipak ću biti mama i normalno je da promenim imidž. Menjam sve, od frizure, koju godinama imam istu, preko garderobe do stila pesama. Očekujete jednu sasvim novu Gogu. Mnogo iznenađenja spremam za svoju publiku“, izjavila je Goga za „Blic“.

Izvor: Blic

Komentari

komentara