Magazin

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP: Kakva će biti 2019. godina za brak, ljubav, svadbe, razvode…?

Napisao H. H.

Kakva će biti 2019. godina za brak, ljubav, svadbe, razvode…?

JANUAR

Januar će malo pogodovati ljubavi, ljepoti i umjetničkom stvaranju. Nije pravo vrijeme za drastične promjene imidža, nove ljubavi ili brak. Dani oko 16. i 30. januara donose velike promjene. Vrijeme je da preko lošijih događaja dođete do pravih odluka.

FEBRUAR

Drugi ovogodišnji mjesec će biti prepun želja za traženjem primjernog partnera, februar će natjerati okorjele samce da pronađu društvo i nečiji zagrljaj. Početak mjeseca ne pogoduje poslovnim aktivnostima. Nakon prve dekade se spremite na zastoje, odugovlačenja i kašnjenja. Valentinovo će biti posebno burno, kada bi samci mogli pronaći srodnu dušu, a ljubavne veze doživjeti svoje preobraženje. Izbjegavajte izražavanje bijesa na Valentinovo 14. 2.

MART

Mart će početi lijepo i vratiti vam volju za boljim sutra. Cijeli mjesec će pogodovati, ljubavnim i bračnim vezama ili pripremama za brak. Žene će trebati više pažnje. Moguće administrativne komplikacije i sudski procesi. Ipak će ovo biti jedan od boljih mjeseci u 2014.-oj godini, piše “Aura“.

APRIL

April će početi malo oštrije ali vam to neće poljuljati optimizam i povjerenje u bližnje. Više ljubavi i dobrih poslovnih prilika. Tokom cijelog mjeseca pazite da ne postanete žrtva varalica ili neiskrenih ljudi. April će iznijeti stare zamjerke među bračnim partnerima, i otkriti neke greške u pravosuđu. Cijeli mjesec će ipak biti pogodan za ljubavne i porodične odnose.

MAJ

Maj donosi stabilnost i blage promjene na poslovnom području. Mogući iznenadni ljubavni kontakti koji će vodito braku ili stabilnoj ljubavnoj vezi. U trećoj dekadi mjeseca ranjivost i želja za humanitarnim aktivnostima. U istom razdoblju mjeseca maja, smiruju se bračni problemi i krize nastale proteklih mjeseci.

JUNI

Juni donosi poboljšanje na finansijskom području. Mnogi će se odlučiti za promjenu životnih okolnosti i ulaganja u nekretnine ili renovaciju doma. Harmonični porodični odnosi će vas stimulirati za druženjem s članovima obitelji. Druga dekada juna će donijeti zastoje i odugovlačenja. Primjerno planirajte svoje aktivnosti i pazite na važne stvari. Cijeli mjesec će pogodovati ljubavnim i bračnim vezama, te poboljšanju ljubavnog života.Oko sredine mjeseca, planetarni aspekti ne pogoduju novim ljubavnim vezama. Moguće pomirenje ili obnova veze s bivšim partnerom. Kraj mjeseca donosi ljubavni rascvjet, komplimente i iskaze ljubavi ćete čuti na svakom koraku.

JULI

Juli pogoduje promjenama na svim područjima. Nećete mirovati, previše prilika za druženje, ljubavne podvige ili promjenu mjesta boravka će vas nadahnjivati. Prva polovina mjeseca pogoduje đacima i studentima, te onima koji vole istraživati i putovati. Brilijantni umovi će doživjeti pohvale i osjetiti navalu novih ideja. Sedmi mjesec je odličan za širenje porodice, planiranje potomstva ili zasnivanje braka. Ni poslovne prilike neće izostati. Sredina mjeseca donosi neke prolazne finansijske probleme i odricanja, ali to nikako neće negativno uticati na entuzijazam i optimizam ljudi, koji će naći zamjenu za dosadašnje neuspjehe.

AUGUST

August će pogodovati ljubavnicima i onima koji žele poslovne uspjehe. Puno pozitivne energije i elana će donijeti augustovski planetarni uticaji. Erotizam i strast će biti pokretači ljubavnih događaja. Izbjegavajte konfliktne situacije i nasilne ljude. Želja za lakom zaradom će pogodovati porastu kriminalnih radnji. Lošije razdoblje oko 10. 8. će uticati na promjenu raspoloženja i pesimizam, koji na sreću neće biti dugotrajan. Treća dekada mjeseca donosi procvat na svim područjima, zaigrajte neku od igara na sreću i nadajte se velikom dobitku.

SEPTEMBAR

Septembar će vas tjerati daleko od doma. Dalja putovanja će biti odlično aspektirana. Ljubav će isto tako da bude praćena pozitivnim događajima i osjećajima. Cijeli mjesec će pogodovati umjetničkom stvaranju, kupnji odjevnih predmeta ili planiranju braka. Izuzev par dana oko 10. 9. kada bi mogli biti žrtva emotivnih prevara i finansijskih krahova. Druga polovina mjeseca će pogodovati pravnim poslovima, finansijskom prosperitetu i harmonizaciji odnosa. Umjetnost i elegancija će biti prisutna u svakodnevici.

OKTOBAR

Oktobar će početi malo lošije, zanimat će vas posao i realizacija poslovnih ciljeva, Zastoji i ograničenja s kojima ćete se susretati, umanjiti će vaš radni elan i poslovne ciljeve. Skoro cijeli mjesec ćete se susretati sa negativnim infomacijama ili lažnim obećanjima. Oktobar će donijeti neke zaplete u brakovima ili povećanu mogućnost izbora neprimjernog partnera. Kupnja luksuzne robe, ili uljepšavanje neće donijeti dobre rezultate. Prvi dani druge dekade mjeseca donose šokantne promjene ili neobične ljubavne situacije. Neki ljudi će vas iznenaditi i dovesti u situaciju, da se odmaknete od ustaljenih okvira. Mogući prekidi veza i razvodi. Ali situacija se mjenja nakon 16. 10. kada ćete uvidjeti koliko značite partneru i koliko vam je njegova ljubav potrebna.

NOVEMBAR

Novembar će donijeti pokretanje nekih stvari s mrtve tačke. Veći dio mjeseca neće pogodovati ljubavnim i bračnim odnosima. Pazite se lažnih iskaza ljubavi, udvaranja sumljivih osoba ili nerealnim prijedlozima za bračni život. Finansije će isto tako biti problem. Nije vrijeme za drastične promjene unutar doma, uljepšavanje ili umjetnički izraz. Treća dekada mjeseca donosi poboljšanja u ljubavnim vezama i brakovima. Posebno će doći do izražaja ljubavne veze sa strancima ili intelektualcima. Povrat optimizma i vjere u ljubav je neminovna. Kraj mjeseca donosi slabije zdravstveno stanje i povećanu potrebu za romantikom. Ne štedite ljubavne izjave nego ih hrabro podijelite s partnerom.

DECEMBAR

Zadnji mjesec u godini donosi niže tepmerature i porast ambicija. Više će vas zanimati prošlost i tradicija. Mnogo parova će se odlučiti za tradicionalno svadbeno slavlje ili vjerski vjenčani obred. Decembar će biti poprilično mirniji što se tiče ljubavnih veza. Poslovnost i finansije će isto tako stagnirati. Zdravstveni problemi bi se mogli javljati češće u obliku lomova, prehlada ili aktivacije nekih hroničnih tegoba. Druga polovina mjeseca će pozitivno uticati na timski rad, liberalne ideje i razmišljanja. Mnogi će se odlučiti da zajednički život započnu bez vjenčanja, živeći u vanbračnoj zajednici. Kraj godine je aktivniji, ali zadnji dan u godini će proteći mirno, doček Nove godine bi mogao doprinijeti gojaznosti, pretjerivanju u hrani i zagrljajima.

Komentari

komentara