Magazin

Slađa Allegro dobila poruke od kojih se ledi krv u žilama: ‘Idi se objesi… Bačena ti je kletva na dijete’

Slađa Alegro - Instagram
Napisao H. H.

Tokom boravka u tržnom centru, u jednom trenutku se iznervirala, pa je svoje nezadovoljstvo podijelila sa fanovima na Instagramu

Pjevačica Slađa Alegro se nedavno porodila, a sada je sa svojom kćerkom Milom posjetila jedan tržni centar, piše “Express“.

Tokom boravka u tržnom centru, u jednom trenutku se iznervirala, pa je svoje nezadovoljstvo podijelila sa fanovima na Instagramu.

– Zagovaramo rađanje djece, a u najvećem tržnom centru u Srbiji majka mora dа doji i povije bebu u “toaletu za povijanje” u kojem su uslovi jezivi. Bitno je da na svakom ćosku imamo kockarnice i kladionice. Sramota! – napisala je pjevačica, a poslije njenog komentara počele su da joj stižu poruke podrške, ali i jedna poruka koju nije mogla da ignoriše.

– K…. jedva si dobila to dijete zato šetaj i šuti. A da šoping centri nisu za male bebe idiotkinjo imaš Dunav i Savu za šetanje. Idi objesi se – pisalo je u poruci, a onda je stigla i sljedeća u kojoj piše:

– Bačena ti je kletva na dijete upravo – stoji u poruci Slađi koja nije mogla to da ne prokometariše pa je napisala: Dokle god ima ovakvih persona, neće nama ni mjesta za dojenje biti bolja.

Komentari

komentara