Magazin

Jennifer Aniston: “Ogroman je pritisak na žene da postanu majke, možda moja svrha nije da rađam!”

Napisao H. H.

Glumica je za američki magazin “In stajl” progovorila o stvarima o kojima do sada nije.

Holivudska glumica Jennifer Aniston (49) iza sebe ima propali brak sa Bradom Pittom koji ju je ostavio zbog Angeline Jolie, ali i sa Justinom Therouxom sa kojim je stavila tačku na ljubav ove godine.

Zbog toga mnogi smatraju da nema sreće u ljubavi, a nikako ne prestaju pitanja kada će da rodi djecu. Glumica je za američki magazin “In stajl” progovorila o stvarima o kojima do sada nije.

Stalno čujem zablude poput: ‘Džen ne može da zadrži muškarca’ i ‘Džen odbija da ima bebu jer je sebična i posvećena karijeri’. Ili da sam tužna i da mi je srce slomljeno. Prvo da razjasnim, uz sve dužno poštovanja”, nije mi slomljeno srce.

Sve te pretpostavke i govorkanja da ne umijem da zadržim muškaca su lude. Takođe, pričaju i da odbijam da rodim dijete jer sam sebična i okrenuta samo karijeri. Niko ne može da zna šta se dešava iza zatvorenih vrata – kaže glumica.

Ono o čemu se najviše piše jeste činjenica da nije rodila dijete, i mnogo puta upoređuju je sa još jednom Bradovom bivšom, Angelinom Jolie, koja ima šestoro djece.

Ne znam kako nikome ne padne na pamet da je to osjetljiva tema. Niko ne zna kroz šta sam prošla, s medicinske i emotivne tačke gledišta. Postoji taj ogroman pritisak na žene da postanu majke, a ako to ne urade, posmatraju se kao oštećena roba. Možda moja svrha nije da rađam. Možda treba da se bavim drugim stvarima? – pita Jennifer, prenosi “Express tabloid”.

Komentari

komentara