Magazin

Kako je Masimo Savić osvojio Bebi Dol?

Masimo Savić osvojio Bebi Dol - Espreso.rs
Napisao H. H.

Nekada su bili najpoznatiji par, a danas rijetko govore jedno o drugome.

Osamdesetih godina prošlog vijeka, muzički par Bebi Dol i Masimo Savić privlačio je ogromnu pažnju, kao najzanimljiviji i najintrigantniji na eks-YU sceni.

Kada su se upoznali, Bebi je Masima posmatrala ovako:

Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Masima Savića. On je bi pristojan, sjećam se tada je imao veliki hit. Odmjerila sam ga, ali, da se niko ne uvrijedi, pomislila sam da je gej“, prisjetila se tokom jedne emisije beogradska umjetnica.

Kasnije, sve je već bilo mnogo drugačije.

Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvijećem. Tada je počelo sve“, otkrila je jednom prilikom Bebi.

Kako za nju, tako i za njega, početak ljubavi bio je izuzetno lijep, što nisu propuštali da ispričaju u javnosti.

To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvijek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živjeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živjeli smo intenzivno, lijepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to“, ispričao je za “Graciju” jednom prilikom Masimo.

Bili su najpoželjniji par, svi su voljeli da znaju gdje su i šta rade, a “najveći fan” im je bila Masimova majka, koja je kako je Bebi jednom istakla, pjevačicu veoma voljela.

“Upoznao me je sa svojom majkom koja je živjela u jednom božanstvenom mjestu u Istri. Ona me je mnogo voljela”.

Razlog za raskid mnogi nikada nisu razumijeli, prenosi “Blic“.

Komentari

komentara