Magazin

KEBA POKUŠAO DA IZBJEGNE ALIMENTACIJU NA BIZARAN NAČIN: Iskopajte Rođu, on je otac!

Dragan-Kojic-Keba-Ekskluziva.ba
Napisao H. H.

Dragana Kojića Kebu sud je odavno označio kao oca Ine Jevremović, s čijom se majkom Ljiljanom godinama sudio, a Kurir otkriva da je pjevač svojevremeno, u pokušaju da izbjegne svoje obaveze, na sudu pokušao da očinstvo pripiše pokojnom Rođi Raičeviću!

Te 2006, nakon što je Četvrti opštinski sud u Beogradu donio nepravosnažnu odluku kojom se tada već treći put utvrdilo da je Kojić Inin otac, on je podnio žalbu koja je zamalo dovela do ekshumacije Raičevića, koji je umro još 2001. godine!

U tekstu žalbe, naime, doslovce piše da je „tokom 1998. godine, a posebno u kritičnom periodu začeća, tužilja Jevremović Ljiljana bila u ljubavnoj vezi s pjevačem Pericom Zdravkovićem i pokojnim Rođom Raičevićem“, te da „ovaj podatak tuženi nije dosad iznosio jer je smatrao da njegovo očinstvo nije utvrđeno, ali sada, kada su stvari krenule drugačijim tokom, odlučio je da iznese pravu istinu“.

Kada smo folkera pozvali za komentar, on nam je, i ne saslušavši pitanje, prije nego što nam je spustio slušalicu, odbrusio:

– Neću da pričam o Ljiljani Jevremović!

Majka danas devetnaestogodišnje Ine potvrdila je naša saznanja.

– Sjećam se, naravno, tog detalja. Iz ove perspektive to će nekome izgledati smiješno, ali je zapravo morbidno. Keba je pominjao razne muškarce, on je bio opsesivno ljubomoran dok smo bili u vezi, mislio je da ga varam. Kad je pomenuo da bi trebalo da se iskopa Rođa i da se uradi DNK analiza, ja sam bila u šoku. Rekla sam sudiji da Keba, što se mene tiče, može da uradi DNK testove svim muškarcima u Srbiji uzrasta od 18 do 50 godina… Ja se ne bojim toga, ali će to gospodin morati da plati ako već hoće tako. Mislim da je tada sudija njemu rekla: „Pa zašto vi prvi ne uradite test, pa ćemo onda dalje raditi ako vi niste otac“ – prisjeća se Ljiljana, inače tekstopisac po zanimanju, piše “Kurir“.

Komentari

komentara