Magazin

Meghan sve više frustrirana, ne može da savlada protokole, ne razumije pravila!

Biti član kraljevske porodice nije samo harmonija, luksuz i fotografisanje.

Bivša američka glumica Meghan Markle udajom za princa Harryja morala je da prihvati potpuno nov način života.

Iako djeluje kao uzbudljiv, lagodan i život lišen problema, novopečena vojvotkinja od Saseksa shvatila je da biti član kraljevske porodice nije baš samo med i mlijeko.

Uz kraljevske svečanosti i elitne događaje, Meghan je za dva mjeseca od kako je postala dio britanskog plemstva iskusila i uspone i padove, i pohvale i stroge kritike.

Brzo je usvojila glavna pravila ponašanja članova kraljevske porodice, ali neka pravila su joj još uvijek zbunjujuća, teško joj je da ih razumije i veoma često pita princa Hartyja zbog čega stvari moraju da se odvijaju baš na taj način.

To su potvrdili izvori bliski vojvotkinji.

Njoj je sve to pomalo frustrirajuće, ali to je njen novi život i mora da nauči kako da se nosi sa svim tim“, ističe izvor.

Zakoračivši u potpuno novi svijet, pred Meghan se našao čitav niz izazova. Iako to više ne smije javno govori, vojvotkinja od Saseksa je feministkinja, pa se na zabavi u ambasadorskoj rezidenciji u Dablinu izletjela i naglas rekla da joj je drago kada vidi rezultat nedavnog irskog referenduma o legalizaciji abortusa, a njena izjava se brzinom munje proširila društvenim mrežama. Time je napravila veliku grešku, jer članovi kraljevske porodice ne iznose javno svoja mišljenja o političkim stvarima, piše “People”.

To je jedan od primjera njene naivnosti“, rekao je kraljevski biograf Robert Lacey i dodao:

Među sobom, članovi kraljevske porodice razgovaraju potpuno slobodno, ali svi znaju pravila. Meghan na teži način uči da ne možeš baš svakome da vjeruješ izvan kruga porodice“.

Dok ne savlada sva pravila, Meghan oko učenja svih protokola pomažu suprug princ Harry i kraljičina bivša privatna asistentkinja Samanta Koen.

Princ Harry bukvalno rukama namješta njeno tijelo kada treba da poziraju za fotografije“, otkrio je fotograf Mark Stuart, prenosi “Stil“.

Komentari

komentara