Magazin

Dnevni horoskop: Rak zaljubljen u jednog Lava, pred Djevicama važan ugovorni potpis, Strijelcu se iz svađe rađa ljubav…

Napisao H. H.

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak 17. juli/srpanj 2018. godine: Ovan humorom šarmira jednu Djevicu, Bik u neprijatnostima, Blizanci ozbiljni, Lav u poslovnim problemima, Vaga bez entuzijazma, Škorpija puna elana, Jarca prate teškoće, Vodolija u napornoj vezi, pred Ribama sjajna poslovna šansa,

OVAN

POSAO: Odlična komunikacija sa Blizancima koji vas otvoreno podržavaju u namjerama koje imate u poslovnom smislu.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Djevicu ne odustajete od pokušaja da animirate datu osobu svojim humorom.
ZDRAVLJE: Solidno, piše “Aura“.

BIK

POSAO: Morate da čuvate novac ovih dana, jer vam slijede malo veći troškovi nego obično. Možete da budete dovoljno opušteni kada je primjena ličnih ideja u pitanju.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednom Škorpijom možete imati neprijatnosti ukoliko pokušate da raskinete trenutnu vezu.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Ne odustajete od cilja koji vam je već odavno primaran. Imate kome da se obratite za pomoć kada vam nešto zakoči u radu.
LJUBAV: Ozbiljni ste kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u posljednjem trenutku, ali ona može da bude pogubna za vas.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

RAK

POSAO: Ukoliko imate zastarjele metode rada, bilo bi dobro da to promijenite na vrijeme kako bi se okrenuli boljim poslovnim idejama u narednom periodu.
LJUBAV: Poprilično ste se zaljubili u jednog Lava, ali za nešto konkretno ćete morati da sačekate.
ZDRAVLJE: Stomačni virus.

LAV

POSAO: Saradnja sa jednim Jarcem vam nije plodna i zbog toga možete da budete u većim problemima u radu nego obično.
LJUBAV: Koliko budete dali do znanja koliko vam osoba na koju često mislite u suštini prija, u toj mjeri će vam se desiti konkretne stvari. Mislite dovoljno pozitivno i sve će biti bolje.
ZDRAVLJE: Srčani mišić vam je lošije postavljen.

DJEVICA

POSAO: Ukoliko niste potpisali ugovor ili niste još počeli da radite očekujte veće i ljepše promjene na polju posla, a samim tim i na polju finansija.
LJUBAV: Nije loša ideja da izađete u obližnji kafić, jer možete da sretnete značajnu osobu za vaš sutrašnji život.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hrani koju jedete.

VAGA

POSAO: Već duže vrijeme se držite malo rigidnih stavova i ne upuštate se u veću raspravu. Pokažite malo više entuzijazma i otvorenosti u saradnji.
LJUBAV: Uviđate određene teškoće na svom emotivom segmentu i nemate namjeru da se trenutno izborite za nešto bolji ambijent.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate jaku želju da uspijete u onome što trenutno želite jer ste u neku ruku solidno raspoloženi za nešto više posla. Elan i moral sun a zavidnom nivou.
LJUBAV: Na ovom segmentu se uviđa malo teža energija nego obično. Pokušajte da ove aspekte prebrodite na pozitivan način.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC

POSAO: Odlične ideje želite da primijenite. Imate čak i sljedbenike u svemu ovome. Želite potpuno novi ambijent u poslovnom smislu.
LJUBAV: Ukoliko ste ovih dana imali neprijatnosti sa partnerom ne očajavajte, jer se to može pretvoriti u sjajnu priču koja vas emotivno otvara i podstiče na pozitivnu promjenu.
ZDRAVLJE: Pazite na imunitet.

JARAC

POSAO: Otežanja koja imate na poslovnom segmentu su prolaznog karaktera. Ne dopuštate da vas nešto ponese, a istovremeno nastojite da što prije sve ove teškoće riješite i prevaziđete.
LJUBAV: Partner koji je dovoljno bistar da vam otvori polje emocija je trenutno na potezu i nema namjeru da povlalači to pitanje ukoliko nema i vaš pristanak.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA

POSAO: Saradnja sa Djevicom je odlična ovih dana jer imate jasan cilj u svom poslovnom segmentu. Pokušavate da se snađete na polju finansija.
LJUBAV: Kada je emotivna slika u pitanju ne morate da se upuštate u vezu koja vam ne donosi ništa posebno, osim brige i zamora.
ZDRAVLJE: Dobro

RIBE

POSAO: Imat ćete nekoliko solucija koje ćete prihvatiti u svom poslovnom segmentu. Sve su one u funkciji izlaza iz trenutne poslovne situacije, a ona vam je sjajna šansa za napredovanje na svim poljima.
LJUBAV: Volite slobodu i u tome doslovno uživate. Danas ćete poželjeti da uživate u samoći. To je vaš pokušaj da se opustite i ne pokušavate da se upuštate u jaču ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Pojačan stres.

Komentari

komentara