Magazin

Seka Aleksić: “Najteže je biti roditelj”

Napisao H. H.

Srbijanska folk zvijezda Seka Aleksić (37) postigla je sve što je željela u životu. Ima uspješnu karijeru i porodicu, a kruna njenog uspjeha svakako je sin Jakov, kojeg je rodila 24. septembra 2016.

Seka kaže da je ponosna na to što njen nasljednik pokazuje kako svakim danom sve više liči na oca Veljka Piljikića, piše “Glossy“.

Otkad se rodio, Jakov je isti tata, zbog čega sam veoma sretna. Nisam od onih majki kojima je krivo kad joj neko kaže da joj dijete liči na oca. Pa, na koga će da liči ako ne na svog tatu?! Ali, ja u Jakovu vidim i sebe. On je jedno veselo dijete koje odrasta u porodičnoj harmoniji. A sve se to vidi na njemu. Veljko i ja se trudimo da nikada ne rješavamo nesuglasice pred djetetom. Živimo za našeg sina i nastojimo da odrasta u miru – počinje priču Seka, svjesna velike odgovornosti koju joj je nametnulo majčinstvo.

?

Objavu dijeli Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic)

U današnje vrijeme najteže je biti roditelj. Kada ne pustite dijete da izađe, onda ste strogi, a kada s druge strane izađe s društvom, pa naprave glupost, onda se to tumači na drugačiji način. Roditelji treba da vaspitavaju djecu najbolje što znaju. Mi ne možemo sve da iskontrolišemo i zato je tu povjerenje. Neko ima sreću da ima divno, poslušno dijete koje ne pravi probleme i koje sluša roditelje, dok se neki baš namuče. Karakter djeteta se razvija do pete godine i zato se trudimo da ga naučimo da bude dobar čovjek – dodaje pjevačica sigurna u to da će svog nasljednika podržavati u svim njegovim željama.

?

Objavu dijeli Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic)

Neka radi ono šta bude želio. Neću da mu namećem da bude, na primjer, ljekar, a da ne bude najbolji u tome. Treba osjetiti šta dijete želi i voli. Kod mene se pokazalo da je najbolje da slijedim svoj put – objašnjava Seka.

Iako živu u luksuznoj vili u Staroj Pazovi, vozi skupe automobile, pa mnogima izgleda kao da je sve idealno, a nije tako. Pjevačica otkriva da i ona ima brojne probleme.

Kada bih vam ispričala kakve, završila bih na brojnim naslovnim stranama. Možda su moji problemi i teži od nekih koje ima običan čovjek. Uglavnom su familijarne prirode. Imaju ih mnogi i zato ne želim o tome da govorim javno – zaključuje Seka.

Komentari

komentara