Magazin

Miljenik žena – Ovo je žena koja je osvojila Bali-bega! (FOTO)

Napisao admin

Ceylan Capa je model, voditeljka i novinarka jedne od najpoznatijih televizija "Fashion TV", a sa Burakom je u sretnoj vezi godinu dana.


Ceylan Capa (foto

Prava je žalost što je vječiti zavodnik i jedan od najseksepilnijih glumaca planete Burak Ozčivit zauzet!

Naime, hordu svojih obožavateljki razočarala je činjenica da se turski ljepotan nedavno vjerio. Iako je bilo mnogo tračeva o njegovoj seksualnosti, izgleda da je miljenik žena, Burak Ozčivit pronašao ženu svog života. Predstavljamo vam vjerenicu popularnog Bali-bega, Džejlan Čapu, kćerku bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Naime, Džejlan je, zahvaljujući majci, model i televizijski voditelj i novinar “Fashion TV“.Porodica joj je imućna i priča se da su se protivili vezi sa Burakom, jer je njegova porodica slabijeg materijalnog stanja. Burakova i Džejlanina veza traje godinu dana, ali je bila vrlo turbulentna sa mnogo uspona i padova. Prošle godine, mediji su pisali da je Burak gej, te da ga je Džejlan uhvatila nagog u krevetu sa nepoznatim muškarcem i odmah raskinula vezu. Uslijedili su dani patnje za oboje, dok se u medijima spekulisalo o istinitosti tih tvrdnji.

Ubrzo potom, svet je obišla vijest da se mladi par vjerio i da će se vjenčati ove godine. Vjerili su se na višednevnom putovanju po francuskoj obali, gdje su uživali daleko od fotografa, šetajući Nicom, Kanom, Monte Karlom i Sen Tropeom. Mediji navode da je par na tom putovanju uživao na jahti porodice Čapa, kao i da se provodio i izlazio u klubove na zahtjev Džejlaninog oca.

Burak je demantovao informaciju o vjenčanju, rekavši da bi bio nepravedan prema vjerenici ako bi se vjenčali.

– Smatram da bih bio nepravedan prema Džejlan ako bih se sada njome oženio, jer sam svjestan obaveza i dužnosti moje profesije i ne želim da ona ispašta zbog mog posla. Ljubav je lijepa i retka stvar i zato treba biti oprezan s njom. Kad ne vidim i ne čujem nikoga osim nje, onda je to ljubav – rekao je svojevremeno Burak.

Kako je snimanje serije “Sulejman Veličanstveni“, u kojoj mladi turčin glumi Bali-bega, nastavljeno, nije poznato kada će jedan od trenutno najpopularnijih parova u Turskoj stati na “ludi kamen”. Bitno je da dvoje mladih uživaju u svojoj vezi i navode da su jako sretni.

telegraf.rs

Komentari

komentara