Magazin

Elma Hrustić, prva komšinica poznatog Bali-bega: Burak jeste zavodnik, ali ništa me ne veže za njega

Elma i Bali beg - Instagram
Napisao H. H.

Regionalna zvijezda Elma Hrustić svojim novim pjesmama zaintrigirala je javnost, ali i publiku. Svi očekuju da čuju njene nove pjesme.

Dok se pjevačica sprema za promociju, ponude stižu sa svih strana, pa je tako pjevač i tekstopisac Nihad Voloder, koji je i gitarista i miljenik ženske populacije u grupi „Hari Mata Hari“, poželio uraditi skroz drugačiju pjesmu.

Iako godinama Nihad piše za mnoge izvođače u regionu, ističe da bi Elmi uradio urbanu sevdalinku koja ne bi izgubila draž sevdaha, a opet bi bila prilagodljiva novom dobu za publiku, piše “Avaz“.

Hoće li iz muzičke radionice poznatog Sarajlije uskoro izaći neobičan hit, a Elma Hrustić zapjevati nešto potpuno drugačije i donijeti pravi novitet na muzičkoj sceni, vrijeme će pokazati.

Elma, koja godinu unazad intenzivno sarađuje s „Grand produkcijom“, godinama živi i radi u Istanbulu. Ova pjevačica koja korijene vuče iz Viteza prva je komšinica Buraka Ozčivita (Burak Özçivit), kojeg smo bolje upoznali u seriji „Sulejman Veličanstveni“, u kojoj je imao ulogu Bali-bega.

Ovaj turski zavodnik, smješkajući se priča Elma, ni u komšiluku, bez obzira što ga viđaju skoro svakodnevno, ne može proći ulicom, a da ga ne zaustave.

Elma se povremeno druži kako s njim tako i nekim drugim turskim glumcima i pjevačima. Često im pjeva na zabavama i omiljena je u istanbulskom javnom životu.

– Ma, i mene su ispitivali jesam li s njim u vezi jer smo često, s društvom, bivali zajedno. Mnogima je teško objasniti da ipak može biti itekako lijepo prijateljstvo između žene i muškarca, a da između njih ne sijevaju ljubavne iskre. Burak je uistinu veliki zavodnik, miljenik žena, ali jedino što bih mogla imati s njim je poslovna saradnja. Zato ne treba iznenaditi ako se nekada pojavi u nekom mom spotu – zaključuje Elma.

Komentari

komentara