Magazin

BRAČNA KRIZA ili nešto drugo? Snimak sa vjenčanja otkrio PROBLEME između Meghan Markle i Princa Harija! (VIDEO)

Napisao A. K.

U kraljevskoj porodici izgleda ne cvetaju ruže.

Megan je u jednom trenutku htela da uhvati za ruku supruga ali ju je on brže-bolje odmakao, pa su odmah krenule glasine o tome kako u braku mladog bračnog para ne cvetaju ruže!

Vojvotkinja od Saseksa i bivša glumica Megan Markl (36) pojavila se sa suprugom princom Harijem (33) na prijemu u Bakingemskoj palati i opet prekršila kraljevska pravila ponašanja.

Megan je u jednom trenutku htela da supruga uhvati za ruku, ali on ju je brže-bolje odmakao, pa su odmah krenule glasine o tome kako u braku mladog bračnog para ne cvetaju ruže. Ipak, čini se da u slučaju Megan i Harija nije reč o bračnoj krizi, već o nečem drugom.

Kraljica i suprug takođe se retko drže za ruke u javnosti, pa ispada da je to nepisano pravilo koje važi i za sve ostale parove kraljevske porodice“, rekao je za Daily Mail stručnjak za govor tela, Robin Kermod i objasnio da se ovde prvenstveno radi o iskazivanju poštovanja prema kraljici.

Inače, osim po nekonvencionalnom ponašanju, Magan pažnju javnosti pleni i odevnim kombinacijama koje su, primetili su mnogi, u poslednje vreme često nežno ružičaste boje. Ipak, ni to nije slučajno.

FOTO: FOTO AP

Supruga princa Harija, kao članica kraljevske porodice, pojavljuje se na važnim događajima, što može da bude stresno, pa stručnjaci smatraju da svetli tonovi deluju umirujuće, odnosno, smiruju nervozu i usporavaju puls.

Izvor: Stil

Komentari

komentara