Magazin

Juli 2018, mjesečni horoskop za Blizance: Posao stagnira, ali ljubav cveta!

Napisao A. K.

Ovog meseca treba izbegavati velike odluke koje se tiču ljubavi, poput sklapanja braka ili razvoda

Tokom jula moraćete da jačate svoju psihološku snagu, trebaće vam kada se budete suočavali sa svim problemima koje sedmi mesec u godini donosi sa sobom. Karijeru i lične želje moraćete da ostavite po strani, bar do avgusta.

Posao: Ovaj period je najbolje da iskoristite da dobro razmislite o poslovnoj budućnosti i eventualno napravite planove, koje ćete tokom sledećih meseci moći da sprovedete u delo, jer jul nikako nije povoljan za bilo kakve promene. Trudite se i da ohrabrite kolege i podržite njihove ambicije.

Novac: Fokusiraćete se na kupovinu i veća ulaganja, što ćete i moći da uradite, budući da će novac pristizati sa različitih strana. Instinkt za finansije i ulaganja vam je na vrhuncu i treba ga dobro iskoristiti.

Ljubav: Ako ste slobodni, bez problema ćete sklapati nova poznantsva i ulaziti u neobavezne veze. Ipak, na kvalitetnu vezu i osobu za koju ćete moći da se vežete na duge staze, još ćete morati da čekate. Blizanci koji su u dugoj vezi ili braku biće dominantni u odnosu na partnera, što bi moglo da izazove konflikte. Generalno, ovog meseca treba izbegavati velike odluke koje se tiču ljubavi, poput sklapanja braka ili razvoda.

Zdravlje: Bez ikakvih problema.

Izvor: Stil.kurir.rs

Komentari

komentara