Magazin

Njega ne biste prepoznali: Gdje su i kako danas izgledaju Marija i Boba iz „Ludih godina“? (FOTO)

Napisao A. K.

Glumica koja je igrala lik Marije odavno ne živi na prostorima nekadašnje Jugoslavije, a pored „Bobe“ ste možda prošli više puta i niste ga prepoznali…

Gotovo da ne postoji osoba koja je odrasla u nekoj zemalja bivše SFRJ koja nije gledala filmove o mladom paru koji se bori za svoju ljubav uprkos brojnim preprekama. Dopadali vam se filmovi iz ovog serijala ili ne, jedno je sigurno: upamtili ste osmehe Marije i Bobe, nezaboravnih likova jugoslovenske kinematografije.

Ulogu Marije igrala je Rialda Kadrić, koja je neočekivano dobila ovu rolu umesto, danas legendarne, Sonje Savić. Mlada glumica se, međutim, odrekla mogućih uspeha i glumačke karijere, pa se devedesetih godina prošlog veka preselila u London, gde je izvesno vreme radila kao voditelj Glasa Amerike.
Danas ona izgleda ovako.

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i i danas živi u srpskoj prestonici. Ima dvoje dece i bavi se marketingom, a jednom prilikom je izjavio da upravo zbog „Ludih godina“ nije upisao glumu: ugovorom je bio vezan za ove filmove, a u to vreme studenti glume nisu smeli javno da igraju. Iako je igrao jedan od najprepoznativijih likova našeg filma, toliko se promenio da ga ljudi danas uglavnom ne prepoznaju – sve dok mu ne čuju glas.

Evo kako danas izgleda Vladimir.

NAXI RADIO, FOTO: PROMO, NAXI RADIO

 

Izvor: GLOSSY.RS 

Komentari

komentara