Magazin

Bivši muž Meghan Markle dvije nedjelje nakon njenog vjenčanja radi OVO: Očajan je ili LUDO ZALJUBLJEN?

Napisao A. K.

Kada se jedno venčanje desi, a posebno kada je to kraljevsko venčanje, kakva je bila svadba vojvotkinje i vojvode od Saseksa, onda se pažljivo prati i ponašanje njihovih bivših partnera. Ponašanje bivše Harijeve devojke Čelsi Dejvi je zasad neodređeno, unela je veliku pometnju dolaskom na feštu i nestala. A bivši muž Megan Markl Trevor Engelson vuče bitan potez.

Samo dve nedelje nakon venčanja bivše supruge on je na društvenim mrežama saopštio da se verio! I to sa devojkom dijetetičarkom Trejsi Kurlend, sa kojom je od novembra prošle godine u vezi.

Kaže Trevor da je najsrećniji muškarac na planeti i da se sprema veliko slavlje. Ima razloga da mu se poveruje ionako je od njegovog razvoda od Megan prošlo pet godina. Producent i američka glumica su 2013. prekinuli dvogodišnji brak i devetogodišnju vezu. Žurka na Jamajci, ai dugogodišnja ljubav je mnogo obećavala, ali se nažalost, velika očekivanja nisu ispunila.

Bivši par je prvo živeo u Los Anđelesu, a onda se preselio u Toronto kako bi Megan nastavila sa glumačkom karijerom. Izvor blizak njima je za britanski „San“ rekao da je njena uloga u seriji „Suits“ presudila njihovoj ljubavi.

Megan je upravo zbog udaje odustala od ove uloge da bi joj se kasnije vratila. Kako je izvor dodao, iako su iza sebe imali dugogodišnju vezu i iako su se trudili da sačuvaju brak, nisu uspeli.

Sve češće i češće su bili razdvojeni, a Megan je postajala sve samostalnija, zarađivala je više, sticala novi krug prijatelja, prestala je da zavisi od bilo koga, pa i od muža.

„Trevor je raskid podneo veoma teško, a postalo mu je još gore otkako se prošle godine saznalo za nju i Harija“, ispričao je izvor i dodao da je producent zbog venčanja svoje bivše drage morao sve iznova da preživljava.

Prema rečima izvora, razvod je teško pao i Megan. Ali…

Kako se dalje navodi, Trevor je ponovo zaljubljen, okrenut karijeri i vezi sa Trejsi. Čak je i odustao od TV šoua, svog novog projekta koji prikazuje priču muškarca kog je devojka ostavila zbog udaje za princa, a koji je trebalo da počne da se emituje ubrzo nakon venčanja.

Megan se zajedno sa Harijem zahvalila Trevoru što je odustao od iznošenja njihove priče u javnost.

Izvor: Zena blic

Komentari

komentara