Magazin

ŠAKO PROZIVAO SANDRU AFRIKU, A ONA GA NIJE ŠTEDILA: “Moj uspjeh baš boli, a on je postao radni pjevač!”

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Sandra Afrika nije poznata kao konfliktna ličnost, te je do sada nisu pratile priče da ratuje sa svojim kolegama sa estrade.

Na povremene prozivke uglavnom je ostajala nijema, međutim, svom starijem kolegi Šaku Polumenti ovaj put nije željela da prešuti već mu, naprotiv, uputi žestok odgovor, budući da se njegovim negativnim komentarima na račun njene karijere ne nazire kraj.

Ja sam malo medijski zaspao, želio sam da pustim te ljude koji su popularni – MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja… Želio sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji… Čekaj bre, ja sam uradio toliko na terenu“, izjavio je Šako nedavno u emisiji “Premijera”, a njegove riječi su mnogi shvatili kao direktnu prozivku na račun Sandre Afrike, koja je konačno riješila da se oglasi ovim povodom.

Vidjela sam šta je izjavio i, moram da vam kažem, to mu nije prvi put. Gledala sam snimak još jedne slične izjave. Stvarno ne razumijem šta ja i moje kolege MC, smetamo nekome? Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Vjerovatno da je zadnjih godina više vodio računa o svojoj, a ne tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pjevač na jednom splavu u Beogradu. Pozdrav iz Beča, gdje sam upravo dobila nagradu za najtraženiju pjevačicu u dijaspori“, žestoka je bila Sandra, koja se pohvalila osvojenom nagradom, nakon čega je istakla da joj i dalje nije jasno zbog čega je Polumenti baš ona trn u oku.

Moj uspjeh ga boli izgleda baš, baš puno, ali ne znam zbog čega. Nikada u životu ga nisam uzela u usta. Ponavljam, ko gubi ima pravo da se ljuti“, objasnila je Sandra, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara