Magazin

OVA SLIKA je tek početak: Ono što je Brena nosila na vjenčanju Piksijeve kćerke, POTPUNO ĆE VAS ODUŠEVITI

Napisao A. K.

Na svadbenom slavlju Anje i Igoa Valentea u Beogradu je bila i Lepa Brena. Pevačica se pojavila u belom odelu (belo je donekle i na veselju dozvoljeno za razliku od svadbene ceremonije kada je strogo zabranjeno). I sa prijateljicama priredila pravu feštu.

Zalizanu kosu pokupljenu u rep Brena je nosila i pre nekoliko dana na koncertu Marije Šerifović u Beogradu kada je nastupila kao specijalna gošća.

Istu frizuru ima i večeras i sjajno izgleda. A gde je sjajan izgled, tu je i sjajno raspoloženje. Pogledajte!

Kada je žurka počela, Brena je sa prijateljima, pevačicom Sanjom Đorđević, Jelenom Trivan i poznatim frizerom Mister Iksom počela da „luduje“.

Vesele naočare su bile tu da upotpune sjajno raspoloženje, a Brena je i sa njima odlično izgledala.

Iskoristila je priliku da napravi još jedan slefi sa budućom snajom Aleksandrom Prijović koju je nazvala: „Moje drago zlato“.

Aleksandra je pozirala i sa pevačicom Jovanom Nikolić Mišković. I kako vidimo na ovim slikama, naše javne ličnosti se na Anjinoj svadbi ludo, ludo zabavljaju.

Na venčanju su se srele i zvezde jugoslovenskog sporta, Predrag Mijatović, Savo Milošević, Dejan Savićević, mladin otac Dragan Stojković Piksi i Slobodan Boba Živojinović.

Brena je sliku da njima prokomentarisala rečima: „U društvu najvećih jugoslovenskih sportskih legendi eks Jugoslavije, tako sam ponosna“.

Izvor: Zena blic

Komentari

komentara