Magazin

SKROMNA KUĆA U MALOM MJESTU: Ovako izgleda dom u kome je odrasla Aleksandra Prijović!

Napisao A. K.

Jedna od najpopularnijih “Zvezda Granda”, Aleksandra Prijović, prije nego što je došla u Beograd, kročila na estradu i osvojila publiku svojom harizmom i glasom, živjela je u Belom Manastiru.

Ekipa novinara je prije izvijesnog vremena posjetila Aleksandrin rodni kraj. Komšije su imale samo riječi hvale za pjevačicu, a po njihovim riječima uvijek se ljubazno javi.

Za raskošan glas kažu da je “krivac” njena baka kojoj je pjevanje bila profesija, a potom njena majka koja je poznata kao pjevačica sa raskošnim glasom. Tako je mala Aleksandra zakoračila u svijet muzike i pobrala simpatije cijele nacije.

kuća Beli Manastir – RAS Srbija

Kuća koja se nalazi u centru Belog manastira ima sve ono što je Aleksandri bilo potrebno za srećno djetinjstvo. Iako su se njeni roditelji razveli, dok je njena majka radila računa o njoj vodio je deda Bora za koga je veoma vezana. Učenje joj nije teško padalo, a iz osnovne škole prema riječima mještana izašla je kao vukovac. U srednjoj školi prvih godina bila je odličan đak, ali zbog brojnih obaveza oko nastupa i takmičenja u “Zvezdama Granda” nije stizala redovno da ide na časove, prenosi “blic“.

kuca Aleksandra – RAS Srbija

Sa svega 14. godina počinje da nastupa na brojnim dešvanjima, a tada je dobila i prvi honorar koji je prema tvrdnjama mnogih iznosio 1.000 eura. Jednom prilikom je istakla da je prvi zarađeni novac, ali i svaki naredni, davala svojoj porodici i da nikada nije imala velike prohtjeve, već da joj je najbitnije da njoj dragi ljudi imaju sve što im je potrebno.

Njen život mijenja se iz korijena kada je 2013. godine učestvovala u takmičenju “Zvezde Granda” i stekla veliku popularnost, osvojivši treće mjesto.

Prve pjesme koje je objavila nevjerovatnom brzinom postale su hitovi i stekle milionske preglede na Jutjubu. Aleksandra je prošle godine, sa svega 22 godine, objavila svoj prvi album koji nosi naziv “Testament”, a koji do sada ukupno ima više od 100.000 miliona slušanja.

Aleksandrinu popularnost sve vrijeme prati i veliko interesovanje za njen ljubavni život. Prije osam godina godina započela je vezu sa kolegom Ljubom Perućicom, koja je trajala dvije godine. Potom se posvetila karijeri, a dvije godine kasnije ušla je u vezu sa sportskim menadžerom Filipom Živojinovićem.

Međutim, u tom periodu spekulisalo se da je pjevačica zapravo u vezi sa Viktorom Živojinovićem, što nije bilo tačno. Na jednoj proslavi koju je organizovao najmlađi Živojinović upoznali su se Aleksandra i Filip. Emotivnu vezu mjesecima nisu željeli da potvrde, sve do trenutka dok se nisu pojavili na svadbi Slađe Vujičić, pjevačice Allegro benda. Par se vjerio na Dan zaljubljenih ove godine, a svadba je zakazana za 21. jun.

Komentari

komentara