Magazin

OTELI SU GA KAD JE IMAO 8 GODINA, NA TENISU JE DOŽIVIO KLINIČKU SMRT: A danas Brenin i Bobin sin u ovom raju slavi rođendan!

Napisao H. H.

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, danas proslavlja 26 rođendan.

Stefan, koji je krenuo majčinim stopama i snimio nekoliko pesama, posle studiranja odlučio je da uzme mikrofon u ruke. Tačno pre godinu dana, roditelji su mu za rođendan poklonili pesme, a mlađi Živojinović je već za nepunu godinu pokazao da ima ogroman talenat i da ga publika obožava.

Stefan je već krenuo na turneje, nastupa širom Evrope. čak je i pratio mamu na turneji po Americi.

Ali njegov život je bio kao u američkim filmovima. Da podsetimo, Stefan Živojinović je otet 23. novembra 2000. godine ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Otmičari su tada od Brene i Bobe tražili 2,5 miliona maraka, kako bi vratili dete, a do dan-danas nije zvanično saopšteno ko je oteo Stefana i po čijem nalogu.

Mladi Živojinović doživeo je kliničku smrt tokom jedog boravka u Americi i to nakon nekoliko sati igranja tenisa. Lekari hitne pomoći su posumnjali na trominutnu komu kadriološke prirode, ali on tvrdi da je zdrav kao dren.

“Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao večnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo”, potvrdio je Stefan za jedan list.

kurir.rs

Komentari

komentara