Magazin

KO KAŽE da estetske korekcije ne mogu da izgledaju LIJEPO I PRIRODNO: Ovako Topalkova supruga izgleda nakon UVEĆANJA USANA! (FOTO)

Napisao A. K.

Milan Topalović Topalko nedavno je otvoreno govorio da podržava estetske korekcije i da ne bi imao ništa protiv kada bi se i njegova supruga Vesna podvrgla nekoj od njih.

Izgleda da mu se želja ostvarila, pa je, kako je Kurir nedavno pisao, pevačeva supruga povećala usane u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

– Jeste, stavljala je nešto u usne, ali ne znam šta. Ne razumem se u te medicinske metode. Znam samo da je sva natekla kao da su je ose izujedale (smeh) – kratko je odgovorio pevač.

Nekoliko dana nakon njegovih reči, Milanova supruga Vesna sa svojim sledbenicima na društvenim mrežama podelila je fotografije na kojima pokazuje svoj novi izgled, kojim su mnogi oduševljeni.

Iako je čest slučaj da dame koje se odluče na ovakvu vrstu korekcije preteraju sa količinom materijala, pa njihove usne uglavnom izgledaju neprirodno, to nije slučaj i sa Vesnom, koja je odabrala potpuno prirodan izgled, te pohvale na njen račun ne prestaju da pristižu.

Izvor: GLOSSY.RS

Komentari

komentara