Magazin

Glumica otvorila dušu: Pucao mi je u glavu, presrećna sam što sam živa

Napisao H. H.

Verenik glumice Ivane Panzalović pucao je u nju, ranio je, a potom izvršio samoubistvo. Osam meseci kasnije, prvi put pred kamerama, Ivana govori za “Jutro” šta se dogodilo te noći…

Glumicu Ivanu Panzalović njen verenik, hirurg Srđan Cvetanović pokušao je da je ubije pa samom sebi presudio. Njen život se 7. septembra 2017. pretvorio u pakao. Osam meseci kasnije gostovala u Jutarnjem programu televizije Prva i progovorila o teškom periodu koji je iza nje.

Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja. Pre dva meseca kada su me pozvali u pozorište prihvatila sam povratničku ulogu,” poručila je Ivana.

Srđan Predojević ju je upitao da li je uspela da prebrodi sve što joj se desilo i da li se nekad priseća nesrećnog događaja, a Ivana je otkrila da joj je gluma mnogo pomogla.

Ušla sam u mašinu odmah, krenuli smo sa probama. Nisam se osvrtala mnogo a i nema potrebe. Čudno je to. Život prosto mora dalje. Ne može se zaustaviti vreme ali ja ga ne bih ni vraćala.

Tokom razgovora o najtežem periodu iz života ove mlade glumice, Jovana ju je upitala može li iz te situacije nešto i da nauči, a Ivana je hrabro odgovorila:

Mora. Prosto neke stvari moraju da se dese. Bilo je šta je bilo.”

Komentari

komentara