Magazin

NAPOKON PROGOVORILA: Evo šta Emina kaže o razvodu, ali i aferi s Markom Miškovićem

Napisao A. K.

Pjevačica Emina Jahović u februaru je saopštila da se razvodi od Mustafe Sandala, nakon čega je izbjegavala da javno govori o privatnom životu.

Emina je odlučila da je sada vrijeme da ipak otvori dušu za javnost, te je otkrila da je sa Mustafom ostala u prijateljskim odnosima.

– Nije se porodica srušila, iako nismo više zajedno. Bićemo dobri prijatelji, jer on je, prije svega, dobar čovjek. Jedna drugarica mi je rekla: “Biraj čovjeka ne za koga ćeš se udati, nego onog od koga ćeš se razvesti” – rekla je Emina u emisiji “Ekskluzivno”, aludirajući na to da je odabrala čovjeka sa kojim poslije razvoda može da ostane u dobrim odnosima.

Pjevačica je prokomentarisala i navode da je imala aferu sa Markom Miškovićem, sa kojim je, kako se pisalo, obnovila kontakt nakon razvoda od Mustafe.

 Nebuloza i glupost za čovjeka kojeg nisam vidjela deset godina. Bila sam jako uznemirena zbog te priče. Nemam ništa da kažem na tu temu. Iznerviralo me je to. Nije lijepo ni njemu ni meni da se takav imidž pravi, pogotovo njemu jer ima svoj brak – rekla je ona, prenosi “Blic“.

Komentari

komentara