Magazin

Halid Bešlić,Željko Joksimović i Neno Belan u kam,panji za Laško!

Napisao H. H.

Možete li zamisliti da tri muzičke legende s Balkana uđu u bar u Sloveniji?

Pa, to zapravo nije nikakva šala. Naime, počeo je Laško izazov – najveći izazov ovog ljeta koji obećava uzbudljivu borbu tri velike, balkanske, muzičke legende Halida Bešlića, Nene Belana i Željka Joksimovića, za posljednju bocu Laškog – legendarnog piva iz Slovenije. Za bocu će se boriti na jedini način na koji umiju – pjevanjem.

A ko će osvojiti Laško sa svojim pjevanjem? Vi također možete odlučiti o pobjedniku tako što ćete pljeskati za svog favorita!

Pljesak, pljesak i pljesak! Posjetite lasko-challenge.com i odaberite vašu omiljenu muzičku legendu! Uz malo sreće, možete osvojiti i vrijednu nagradu – pun frižider Laškog. Za svoga favorita možete pljeskati svaki dan kako bi ste povećali njegove šanse za pobjedu.
Veliko finale laško izazova održat će se u Sloveniji pod okriljem festivala Laško pivo i cvijećekada ćemo proglasiti pobjednika.

Željko, Halid i Neno okupili su se oko legendarnog slovenskog piva, a ukoliko vas zanima kako je to izgledalo pogledajte kratki video o najvećem izazovu ovog ljeta, kao i nekoliko fotografija sa seta.

Ukoliko ste odlučili za koga ćete pljeskati učinite to klikom na link lasko-challenge.com.

Komentari

komentara