Magazin

PJEVAČICA DONIJELA KONAČNU ODLUKU, LUKI NEĆE BITI DOBRO: Evo šta će Nataša tražiti od njega!

Napisao A. K.

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac doživjela je pravu dramu, kada ju je za vikend pretukao suprug Luka Lazukić u njihovom domu na Dedinju.

Nataša je u subotu ujutro prijavila nasilje policiji, a nakon toga je završila u Urgentnom centru, gde su joj konstatovane lakše tjelesne povrede.

“Ona nije vjerovala da će Luka ikada dići ruku na nju, s obzirom na to da je oduvijek bio brižan prema njoj i da se na sve moguće načine trudio da joj pokaže ljubav. Nataša je vjerovala da je ovo ljubav za čitav život, a trenutno dešavanje u njihovoj porodici potpuno ju je uništilo psihički”, kaže izvor i dodaje:

“Ona nikada nije sumnjala u njega, ali te večeri kao da joj je neko šapnuo da bi trebalo da pogleda njegov mobilni. U posljednje vrijeme često je bančio do zore, a Nataši se to nikako nije sviđalo jer ipak imaju bebu o kojoj treba zajedno da vode računa. Luka se ponašao kao tinejdžer, a ona je o svemu morala da vodi računa”, kaže izvor za “Alo!”.

“Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala cijelu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više volio provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donijela konačnu odluku. Najvjerovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad lćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lahko može da postane nasilan”, kaže izvor i dodaje:

“Što se tiče njihove zajedničke imovine, ona ne postoji. Sve što su imali je Natašino, osim njegovog motora. Čak je i automobil koji vozi, njen. Neće imati nikakvo pravo na kuću u Čeneju, jer ništa nije uložio. Sve je već bilo gotovo kada su se njih dvoje vjenčali”, kaže izvor za “Alo!“…

Komentari

komentara