Magazin

Kim pokazala kako izgleda bez šminke da bi vam dokazala da joj je šminka neophodna

Napisao A. K.

Dok druge poznate dame promovišu prirodan izgled i fotkaju se bez šminke da bi pokazale kako im nije potrebna da bi bile prelepe, Kim Kardašijan je upravo uradila potpuno suprotno – skinula je šminku da bi pokazala da joj je neophodna. Ima smisla?

O da, ima smisla, ako znate da je u pitanju njena nova kolekcija šminke koju je napravila u saradnji sa vizažistom Marijom Dedivanovićem. Sad je treba i prodati, a Kim je odavno shvatila da je sama sebi najbolja reklama.

Da bi milionima svojih fanova pokazala kako se koriste njeni novi korektori, starleta je napravila mini tutorijal na Instagram storiju, a kad je otkrila svoje trikove za savršen ten skinula je sav puder s lica da bi pokazala učinak svoje šminke.

Nije baš bila u fazonu: „Vidite me na šta ličim bez trunke šminke“, ali poenta jeste da i ona ima neke mane koje je, eto, tako lako rešiti, i da svako može da zablista pomoću šminke koju i ona sama koristi…

„Vidite kakve crne krugove imam ispod očiju, a videli ste koliko su svetli kada stavim svoj korektor“, poručila je Kim.

Sudeći po komentarima, nije ubedila svoje pratioce – i bez šminke im je lepa, mada ne sumnjamo da će ovim potezom debelo zaraditi od ove „čudesne“ šminke. Uostalom, nije ona slučajno u svom „poslu“ Instagram zvezde uspešnija od drugih.

Izvor: Superžena

Komentari

komentara