Magazin

Ana i Emina dale su po 4.000 eura, pogledale su dobro jedna u drugu i od tada ne RAZGOVARAJU

Napisao A. K.

Pravo bojno polje skandala bile su Sunčane skale davne 2004. Onaj koji se dugo godina pamti bio je taj kada su Ana Nikolić i Emina Jahović obukle istu haljinu, pa je samo nekoliko sati pred izlaska na scenu Emina jurila po Budvi kako bi pronašla novu kreaciju.

Emina i AnaFOTO: SCREENSHOT
Emina i Ana

Naime, dok sva muzička takmičenja u našoj zemlji, ali i van njenih granica služe kako bi se pevači što bolje predstavili publici, davne 2004. godine takmičenje “Sunčane skale” bile su najpopularniji festival u ovom delu Evrope.

U to vreme nije dolazilo u obzir da se neko pojavi u istoj haljini, a skandal o kojem su mediji kasnije pisali danima dogodio se između koleginica Emine Jahović i Ane Nikolić.

Najveći stres tada doživela je Emina koja je nastupala tačno posle nje. U provokativnoj kolekciji Roberta Kavalija pojavila se prva Ana Nikolić sa numerom “Srećan mi ne dolazi”, a identičnu haljinu kupila je i na generalnoj probi obukla Emina koja je nakon Ane trebala da izvede pesmu “Uzalud se budim”. U to vreme po medijima se spekulisalo da su za ovu kreaciju dale preko četiri hiljada evra.

Pošto je nastupala pre Emina, Ana je svoju zadržala, dok je Jahovićeva iz “Kanli kule” izašla besna i počela da trči po Budvi kako bi pronašla novu. Pevačica iz Novog Pazara lutala je po Budvi kako bi pronašla novu haljinu i bila orginalanija i bolja od Ane.

Tada su pisani mediji danima brojali o ovom skandalu, a Emina nikada Ani nije oprostila ovaj potez pa zbog toga i dan danas ne razgovaraju.

Izvor: Blic

Komentari

komentara