Magazin

Izolacija – Milica Pavlović: Ne želim da svi gledaju šta radim!

Napisao admin

Rijaliti programi me ne interesuju, a pritom imam dosta zakazanih svirki unaprijed, a ja sam profesionalac i ugovoreno uvijek ispunim", rekla je zanosna zvijezda "Granda".


Milica Pavlović (foto: smedia)

Atraktivna zvijezda “Granda” Milica Pavlović, po svemu sudeći, neće učestvovati u srpskom rijaliti programu “Farma”. Kako navodi magazin “Star”, prvi čovjek “Grand” produkcije Saša Popovićne želi da mladu pjevačicu izlaže tako velikim iskušenjima, pošto je već po tom pitanju imao negativna iskustva sa Milenom Ćeranić, koja je bila dio ovog šoua, koji će se emitovati sredinom marta na televiziji “Pink”.

Ni sama Miica Pavlović nije zainteresovana da uđe na imanje u Lisovićima.

– Ne bih mogla da podnesem izolaciju i to da neko 24 sata gleda šta radim. Ja sam veselog i nemirnog duha i moj karakter to ne bi istrpio. Rijaliti programi me ne interesuju, a pritom imam dosta zakazanih svirki unaprijed, a ja sam profesionalac i ugovoreno uvijek ispunim – rekla je mlada pjevačica, a na pitanje da li zna za estradne priče kako joj je Saša Popović zabranio učešće na “Farmi”, odgovorila je sljedeće:

– Nisam dobila poziv da uđem na “Farmu”, a da li je upućen “Grandu”, ne znam. U svakom slučaju, vjerujem da su odluke direktora moje produkcijske kuće uvijek ispravne i poštujem ih – zaključila je Milica, koja je juče osvojila “Oskar popularnosti” u Banjaluci.

telegraf.rs

Komentari

komentara