Magazin

Kome biste prvo pomogli? Vaš odgovor otkriva duboke tajne vaše ličnosti

Napisao A. K.

Naši izbori otkrivaju mnogo o našoj ličnosti, naročito u stresnim vremenima. Ovaj test ličnosti baš to radi. Sve što je potrebno jeste da pogledate sliku ispod i izaberete osobu kojoj ćete prvo pomoći. Vaš odgovor mora biti onaj prvi koji vam je pao na pamet. Nemojte previše da razmišljate. Nakon što ste odlučili, nastavite da čitate i saznajte šta to kazuje o vama kao osobi.

Ako ste odlučili da prvo pomognete medicinskoj sestri

To znači da ste vi bezbrižna osoba.

Medicinska sestra je verovatno jedina na slici kojoj nije potrebna ozbiljna pomoć. Ako ste izabrali da njoj pomognete, to znači da ste vi bezbrižna osoba. Ne brinete o ozbiljnim problemima na ovom svetu. Verovatno ste nju prvo videli i pohrlili da joj pomognete sa kartonima.
Štaviše, vi vidite život u jarkim bojama i pozitivni ste po prirodi pa verujete da će svi oko vas biti dobro. Lako se povezujete sa ljudima. Imate opušteni stav i snažnu veru da su sve mračne faze u životu samo prolazne. Ne volite da ste zatvoreni u 4 zida. Slobodnog ste duha i hrabri.

Ako ste odlučili da prvo pomognete čoveku sa štakama

To znači da ste vi rođeni vođa.

Slika iznad pokazuje čoveka sa štakama koji pada. Pružanje pomoći njemu znači da ste rođeni vođa. Vidite čoveka sa štakama i ne želite da gubi vreme čekajući pomoć. Pomoći ćete mu da stane na noge i ode.
U tome se ogledaju vaše liderske veštine. Vi ste srce i duša svake ekipe. Vi pomažete drugima i privlačite jake ljude. Pomaganje ovom momku je vaša glavna briga jer cenite njegov trud da hoda uprkos slomljenoj nozi. Vi ste dinamične prirode, organizovani, osetljivi i izuzetno fokusirani u životu.

Ako ste odlučili da prvo pomognete uplakanoj bebi

To znači da ste empata.

Dete plače i niko ne zna zbog čega. Bebe plaču iz mnogo razloga: neki su izuzetno ozbiljni, a neki ne. Pomaganje bebi pokazuje da ste vi izuzetno osetljivi i ne podnosite patnju drugih. Znate da beba ne može da iskaže svoj bol stoga je plač jedini način da to pokaže.
Ipak, ono što ne znate jeste razlog plača koji može biti bilo šta. Možda je izgubljena, a možda samo traži pažnju majke koja je u blizini.
Hrljenje da pomognete bebi, a da ne znate stvarni razlog znači da vi odgovarate na svaki poziv za pomoć. Zbog toga ste mnogo puta bili povređeni. Često čujete od bliskih ljudi „Ne dozvoli da te drugi iskorišćavaju“. Vaši prijatelji zavise od vas i pronalaze mir u razgovoru sa vama. Pogađaju vas emocije drugih i imate snažan osećaj duhovnosti.

Ako ste odlučili da prvo pomognete starici
Slika pokazuje da je starici očigledno potrebna pomoć pri hodanju. Kako nosi tamne naočare, ne možemo zaključiti da li je slepa ili ne. Ako ste odlučili da joj pomognete, to znači da posedujete snažan osećaj etike. Cenite staromodne vrednosti i duboko poštujete kulturu i nasleđe.
Poštujete starije, a vaša spremnost da im pomognete znajući da ne mogu da vam uzvrate uslugu pokazuje vašu nesebičnost. Vi ste po prirodi pozitivni i razumete da koliko god osoba imala godina, ona još uvek može da doprinese svetu i vaša je odgovornost da joj pomognete.

Image source: meowgag.com

Izvor: Fokuzz

Komentari

komentara