Magazin

Zbog ove slike proglašena je NAJODVRATNIJOM MAJKOM NA SVIJETU: Šta vi kažete?

Napisao A. K.

Majka koja sa decom vežba jogu – na prvi pogled, ničeg lepšeg niti prirodnijeg. I ko bi mogao da ima nešto protiv toga? Mnogi, ukoliko majka radi i ove gnusne stvari!

Karli Benear ima 30 godina, dvoje dece i kaže da joj je joga spasila život, jer baš joj je ova aktivnost pomogla da se izbori sa postporođajnom depresijom kada se drugi put porodila.

I sve to zvuči fantastično dok se ne shvati da je Karli otišla korak dalje. Ne samo korak, otišla je nezamislivo dalje u tom svom pokretu za prirodan život, a vrhunac je bio kada je objavila ovu sliku:

Dok Karli menstruira u belim helankama i istovremeno radi jogu, ispod nogu joj je dete. A uz sliku je poručila da je užasava to što o menstruaciji „ne sme“ da se govori u javnosti.

– Mensturalni ciklus je simbol ženske energije i moći, moći da iscele, prihvate i stvaraju. Žene ne moraju da uče magiju jer su i same magija. Žene su prirodni šamani – poručila je.

Reakcije su bile burne i ljudi su se zgrozili nad ovim prizorom, naročito zato što Karli insistira da je „slobodno krvarenje“ sasvim u redu. Mnogi su joj zbog toga poručili da je „odvratna“, da je „najodvratnija majka na svetu“ i da joj ne bi nikada ušli u kuću sada kada znaju da smatra da je u redu sedeti na kauču i krvariti po njemu. Uskoro joj je i Instagram zabranio ovu fotografiju, a Karli je krenula u ljutu borbu sa ovom društvenom mrežom.

– To je krv iz koje su nastala moja deca i nakon što sam ih rodila u rukama svog supruga, svi je zajedno jako cenimo – poručila je Karli zahtevajući da se slika vrati na Instagram.

A pored menstruacije, redovno kači i slike kako doji decu u bizarnim joga pozama. Uglavnom se trudi da ne sakriva dojke jer smatra da je licemerno društvo koje očekuje da se majke pokriju dok rade najvažniji posao na svetu.

Komentari

komentara