Magazin

Za tri znaka mart je MJESEC SREĆE: Djevice, obavezno obratite pažnju na OVAJ ZNAK, a Rakovi neka spreme pasoš!

Napisao A. K.

Zima je prošla i vreme je da se probudimo iz zimskog sna. Takav je mart, vedar, nasmejan i nosilac lepih vesti. Naročito za ova tri znaka!

Već smo vam dali detaljni mesečni horoskop za svaki znak za mart, a sada vam otkrivamo koja će se tri znaka posebno radovati ovih dana.

DEVICA

Sanjalački, romantičan Neptun ovaj mesec će Devicama začiniti sa puno ljubavi, bilo da su već u vezi ili traže pravu osobu. Ovo je idealan trenutak za neki poseban sastanak ili poklon sa dubljim značenjem jer ćete u martu intenzivnije nego inače biti povezani sa partnerom.

Ako ste sami, ovog meseca će vas naročito privlačiti umetnički nastrojene osobe. U svakom slučaju ćete steći mnoga prijateljstva, ali obratite pažnju na Strelčeve u svojoj blizini – ako ste sami moguće je da će vam baš jedan takav ukrasti srce.

RIBE

Ako će neko biti srećković u martu, onda su to Ribe, koje su već iza sebe ostavile i sjajan februar.

Do sada ste se žrtvovali za druge i to je u redu, ali sada nastupa period kada morate da se posvetite sebi. Ovog meseca vam je dozvoljeno da radite samo one stvari koje su vam drage i ni slučajno ne razmišljajte o tome šta će svet misliti o vama. Prisetite se svih fantazija koje ste se plašili da ispunite – sada je idealan trenutak da to uradite i videćete, ishodi će biti sjajni.

Vaša deveta kuća zadužena za avanture i putovanja ovog meseca gori. Sunce u Ribama je odgovorno za deo toga, a sleduje vam i napredak na svim životnim poljima. Kupaćete se u novcu, a na poslu ćete napredovati brzinom munje. Vrlo je lako moguće da ćete otići na poslovni put koji će vam otvoriti oči na mnogo načina, a postoji šansa da pronađete posao u drugoj zemlji.

Izvor: Zenablic/moon-child.net

Komentari

komentara