Magazin

NISKI UDARCI MUSTAFE ZBOG RAZVODA: EMINI HOĆE DA ODUZME BOGATSTVO I IMOVINU!

Napisao A. K.

Turski pop pevač Mustafa Sandal sprema pakleni plak protiv svoje još uvek zakonite žene Emine Jahović!

Naime, kako piše Informer, on će potruditi da tokom brakorazvodne parnice sa Eminom uveri sudstvo da treba da zadrži imovinu, kao i da starateljstvo nad sinovima Javuzom i Jamanom pripadne njemu.

On, navodno, uveliko smišlja strategiju sa svojim advokatima i svojim PR timom kako da preko turskih medija utiče na konačnu odluku sudstva.

– Kada su odlučili da se razvedu, Mustafa i Emina su se dogovorili da će sve deliti i da će starateljstvo biti zajedničko, s tim što bi deca bila kod majke, a on bi mogao da ih viđa kad i koliko želi. Međutim, on se u međuvremenu predomislio. Želi da Jaman i Javuz budu kod njega i da on određuje kada će Emina moći da ih viđa. Ona će u tom slučaju morati njemu da plaća alimentaciju. Pored dece, posebno mu je stalo da zadrži što veći deo bogatstva i da ne deli sa Eminom ništa od onoga što su stekli u braku – priča izvor „Informera“ upućen u situaciju među supružnicima.

On tvrdi da Mustafini ljudi žele da naprave što lošiju sliku o Emini kako bi javnost izvršila pritisak na sud kada bude donosio odluku o starateljstvu, ali i podeli imovine.

– Po turskom zakonu, oni ne moraju bogatstvo da dele na pola. Takođe, kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca uglavnom pripadaju majci. Ako muškarac ima dokaze da je supruga kriva za propast braka, na konju je! U tom slučaju ima mnogo veće šanse da zadrži novac, nekretnine, ali i decu. Mustafi ide na ruku što se u Srbiji piše o Emininom navodnom neverstvu sa Markom Miškovićem, jer se dogovorio sa turskim medijima da preuzimaju sve negativne tekstove o njoj. Njega predstavljaju u Turskoj kao prevarenog muža, a Eminu kao beskrupuloznu nevernicu – objašnjava sagovornik.

Izvor: Puls

Komentari

komentara