Magazin

Nakon što je sina (12) ispisala iz škole, Elena Karić donijela još šokantniju odluku

Napisao A. K.

Njen sin se umnogome razlikuje od svojih vršnjaka.

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić već odavno se ne uklapa u kalupe, o čemu svedoče njeni mnogobrojni potezi, a poslednji u nizu digao je veliku prašinu i iznenadio domaću javnost. Ćerka Verice Rakočević je, naime, donela odluku da svog dvanaestogodišnjeg sina Simona ispiše iz škole i omogući mu da samostalno stiče nova znanja.

– Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi, u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste – objasnila je Elena svoju, kako kaže, najbolju odluku do sada, a onda je otkrila da je njen sin sa samo dvanaest godina došao na ideju da pokrene porodični biznis, u čemu će ga roditelji podržati.

– Simon ima pragmatičnu crtu, odličan je u organizaciji i interesuje ga sve u vezi sa zemljom, poljoprivredom i zdravom ishranom. Kaže da je smislio porodični biznis u koji ćemo se svi uskoro uključiti – rekla je Elena koja će, nema sumnje, biti ponosna na sve uspehe i rezultate svog dvanaestogodišnjeg poljoprivrednika.

Izvor: Alo

Komentari

komentara