Magazin

PROCURILA NOVA PREPISKA: Ovaj biznismen je obećao Emini da će zbog nje ostaviti ženu!

Napisao A. K.

Nakon što je “Alo!” u jučerašnjem broju objavio SMS koji je Marko Mišković uputio Emini Jahović, sada se došlo do novih saznanja o njihovom ljubavnom odnosu. Naime, u poruci koju je biznismen poslao pjevačici stoji kako mu je otac Miroslav branio da bude sa njom, ali da će se njih dvoje ipak boriti za ljubav koju nisu uspjeli da ostvare prije deset godina.

Ekipa novina “Alo!” došla je u posjed nove prepiske, a izvor tvrdi da je u posljednjih nedjelju dana par razmijenio veliki broj SMS-ova.

Između ostalog, Marko Mišković je prije nekoliko dana napisao Emini poruku sljedeće sadržine:

– Neću te više nikada ispustiti. Boriću se za našu ljubav. Razvodim se u narednih šest mjeseci, a kroz godinu dana će svi znati da smo ponovo zajedno – piše u poruci koju je Mišković poslao svojoj nikad neprežaljenoj ljubavi, dok mu je Emina na sve to odgovorila:

– Tako je najbolje. Moramo da vodimo računa o djeci i njihovim osjećanjima – odgovorila mu je Emina.

Kako tvrdi naš izvor blizak paru, pjevačica je bila i te kako oduševljena saznanjem da Marko nikada nije digao ruke od njihove ljubavi, te će se i sama potruditi da ih više niko ne razdvoji.

– Emina je dugo patila nakon raskida sa Markom. Njih dvoje su vjerovali kako su suđeni jedno drugom, ali pošto su se porodice urotile protiv njihove veze, oni nisu imali izbora. Protiv njihove ljubavi nije bio samo Markov otac, Miroslav, već i Eminin brat Mirsad. On je bio uporan da Emina ostavi biznismena, a na kraju su svi bili srećni i zadovoljni osim Marka i Emine. Ipak, pošto ljubav pobjeđuje sve, čini se da ni vrijeme koje je prošlo nije uspjelo da naruši emocije koje gaje jedno prema drugom – tvrdi izvor za “Alo!”.

(Alo.rs)

Komentari

komentara