Magazin

SUZANA PROGOVORILA O SAŠI POPOVIĆU: U braku je s najmoćnijim čovjekom ESTRADE 20 godina i sad otkrila kakav je u stvari direktor “GRANDA”!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Suzana Jovanović u braku je sa Sašom Popovićem više od dvije decenije.

Svojim iskrenom ispoviješću približila je javnosti svoje viđenje života uz jednog od najmoćnijih ljudi u domaćem šou biznisu

Supruga Saše Popovića prisjetila se njihovog upoznavanja, ali i iznenađenja koja mu je priređivala, pa sve do odluke da napusti karijeru ne bi li se posvetila porodici.

Prisjetila se i davne 1996. kada je vladala panika zbog bolesti ludih krava kada je sa Sašom još bila u prijateljskom odnosu.

Naša ljubav je počela sa ludim kravama. Bilo je to ono vrijeme pejdžera, tako neko neobavezno dopisivanje. Ja sam imala samo fiksni telefon u stanu, a on je imao pejdžer, pa sam mu nekako slala poruke. Ja se njemu požalim, Sale ja nikako neću stići u Jagodinu na svadbu, a nemam kako. Nema problema, samo se ti obuci, dolazim po tebe“, prisjetila se pjevačica početka njihove ljubavi.

Kada su stigli u Jagodinu, desila se magija koja je izmenila njihove živote.

Taman da krenem, on me uhvati za ruku. Rekoh, šta sad, čovječe? Da nisam zaboravila tašnu ili pjesmaricu gdje sam pisala pjesme. “Ne, dođi da te poljubim”, iznenadio me. Ju, kako sad to. Bukvalno smo imali drugarski odnos. I tu se poljubimo i ja pitam šta sad ovo treba da znači?! To znači da si od danas moja djevojka i kraj priče, rekao je Saša“, prisjetila se Suzana.

To je bio poljubac u obraz, nije bio pravi. Ja sam se držala cijelo dan za obraz. Rekla sam, ja neću ni sutra da se umivam. Ovaj poljubac mora da ostane“, znala je da se rodila prava ljubav, piše “Kurir“.

Komentari

komentara