Magazin

OVAKO SU MARJANOVIĆI MUČILI JELENU!

Napisao A. K.

Zoran je Jelenu omalovažavao, govorio joj je: “Vidi na šta ličiš, debela si, ružna, kao neka tetka”, čak joj je i frizuru birao! Jednom, kada mi je rekla da joj je dosta svega i da joj dođe da uzme dijete i ode, pitala sam je zbog čega se ne razvede, a ona mi je odgovorila: “Zoko, on bi me ubio!” Ovo je samo jedan od iskaza saslušanih svjedoka do kojih je Srpski telegraf ekskluzivno došao u slučaju ubistva pjevačice “Granda” Jelene Krsmanović Marjanović (33) u Borči 2016. godine.

Posebno zanimljivo u iskazima svjedoka jeste odnos Jelene i Zorana. Nekoliko svjedoka je izjavilo da je njihov odnos bio čudan, te da ju je on konstantno kontrolisao, ali i vrijeđao njen izgled.

Takođe, jedan od ključnih iskaza je i izjava bicikliste koji je kobnog dana na nasipu u Borči vidio Zorana i Jelenu kako silaze sa nasipa, ali ne sa djetetom, što se kosi sa izjavom supruga ubijene pjevačice – navodi se u optužnici, koja je u petak podignuta protiv Zorana Marjanovića, a do koje je Srpski telegraf ekskluzivno došao.

Frizerka: Zoran Jeleni birao frizuru

Jelenina frizerka Zorica Gemović prilikom saslušanja u tužilaštvu izjavila je da je Zoran konstantno kontrolisao pjevačicu.

– Uvijek ju je omalovažavao, govorio joj: “Vidi na šta ličiš”, da je debela i ružna. U jednom od trenutaka kada je Jelena rekla da joj je dosta svega, da joj je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dijete i ode, pitala sam je zbog čega se ne razvede, a ona je odgovorila: “Zoko, on bi me ubio” – rekla je Gemovićeva.

Frizerka je svjedočila i da Jana nije željela da ostane sama kod Zoranovih roditelja, pa čak ni sa Zoranom, pa su je upisali u privatni vrtić. Takođe je ispričala da se Jelena stalno svađala sa svekrom Vladimirom, da nije bila u dobrim odnosima ni sa Milošem, ali ni sa Milicom, kako su oni to prikazivali u medijima.

Sestra Teodora: Žalila se na matore

Teodora Krsmanović, sestra ubijene pjevačice, rekla je da se Jelena žalila da više ne može da izdrži, ali i da ju je Zoran stalno kritikovao i tjerao da trenira.

– Jelena se uglavnom žalila na matore, Zoranove roditelje. Dva mjeseca prije nego što je bila ubijena, lično sam prisustvovala kada ju je Zoran kritikovao. Govorio je da je tetka, debela i da “bolje pogleda na šta liči”. Posljednji put smo se čak i posvađale i rekla sam joj da ne treba to da trpi, ali je ona uvijek branila Zorana – rekla je Teodora.

Ona je rekla i da je tokom posjeta Jeleninoj majci u bolnici Zoran uvijek čekao u kolima i govorio joj: “Požuri sa posjetom” i da će čekati u automobilu jer je zgrada ozračena.

Komšija: Svađali se kobnog dana

Jedan od svjedoka Vid Stjepanović, koji stanuje u blizini nasipa, rekao je da je 2. aprila vidio i čuo Jelenu i Zorana da razgovaraju, ali da mu je izgledalo kao da je u pitanju svađa.

– Shvatio sam da je razgovor bio u tonu prepirke i da je Jelena u jednom trenutku imala malo povišen ton. Uspio sam da shvatim da mu je ona rekla: “Ti to ne razumiješ.” Oboje su u rukama držali mobilne telefone – rekao je ovaj svjedok.

(Republika.rs)

Komentari

komentara