Magazin

Nakon razvoda od Lukasa, Sonja u šemi sa sinom bivšeg predsjednika Srbije i Crne Gore?

Napisao H. H.

Čini se da je Sonja Višnjić, bivša supruga srbijanskih pjevača Željka Šašića i Ace Lukasa, uspjela da prevaziđe bračne brodolome i da je konačno spremna za novu ljubav.

Kako piše “Alo!“, ona je na otvaranju jednog restorana u Beogradu flertovala sa Milošem Marovićem, sinom nekadašnjeg crnogorskog političara Svetozara Marovića koji je bio predsjednik državne zajednice Srbije i Crne Gore. Par je čak u jednom trenutku i nestao zajedno.

“Sonja je u društvu prijateljica stigla na otvaranje restorana, na koje je ubrzo došao i Miloš. Čim je stigla u restoran, prijateljicama je rekla da neće moći dugo da se zadržava zbog obaveza koje je očekuju narednog dana, a plan joj je bio samo da se pojavi na otvaranju i ispoštuje vlasnika restorana. Međutim, u trenutku kada se Miloš pojavio na vratima, situacija se značajno promijenila”, započinje priču izvor lista “Alo!” i dodaje:

“Odmah joj se popravilo raspoloženje, a budući da se Miloš i Sonja dugo poznaju, srdačno su se pozdravili na ulazu, ali je svako sjeo sa svojim društvom za odvojene stolove. Na početku večeri svima je bilo jasno da se nešto dešava između njih dvoje. Svi koji su se te noći zatekli u restoranu mogli su da primijete kako Sonja i Miloš flertuju, razmjenjuju poglede i osmijehe, a ona je često ozareno gledala u svoj telefon da bi potom pogled usmjeravala ka stolu za kojim je sjedio Miloš.

Miloš Marović i Sonja Višnjić – Alo.rs

Sonja se cijelo veče osmjehivala i ćaskala sa prijateljicama, a u nekom trenutku je počela i da đuska, ali telefon nije ispuštala iz ruku. Konstantno je kucala poruke, ne skidajući osmijeh s lica, a u trenutku kada je proslava došla do vrhunca, malo ko je primijetio da Sonja nije više bila u restoranu. Nakon nekoliko minuta ni Miloš više nije sjedio sa svojim društvom, a oni koji su stigli da saberu dva i dva, shvatili su da su se Sonja i Miloš dogovorili da nestanu zajedno”, kaže izvor i otkriva:

“Tek nakon izvijesnog vremena u restoran se najprije vratila Sonja, a odmah za njom je u razmaku od pet minuta stigao i Miloš. Oboje su sjeli za svoje stolove i od tada više nisu razmijenili nijedan pogled. Može biti da je slučajnost to što su izašli i vratili se u isto vrijeme, ali činjenica je da su svi primijetili da se te večeri nešto događa između njih”,zaključuje izvor.

Sa druge strane, bivša supruga Željka Šašića i Ace Lukasa potvrdila je za “Alo!” da je napustila restoran u jednom trenutku i objasnila je zbog čega:

“Godinama poznajem Miloša i mogu reći da nam je on porodični prijatelj. On je bio sa suprugom na otvaranju, a nas nekoliko je sjedilo za istim stolom. Tačno je da sam u jednom trenutku izašla i da me nije bilo nekih pet do deset minuta, jer sam otišla do kuće da uzmem punjač. Sama sam otišla, a sama sam se i vratila”, rekla je Sonja.

Komentari

komentara