Magazin

Zbog nje sam ovakva! Luna pričala o prijateljstvu, pa konačno otkrila zašto se više ne druži sa Anastasijom Ražnatović!

Napisao A. K.

Luna Đogani prethodne noći razgovarala je sa Sanjom Stanković, sa kojom je pričala o drugaricama i odnosu koji je imala sa njima u spoljnjem svijetu. Sve je počelo time što je Jovana Tomić Matora pobijesnila zato što joj na kraju filma koji su zadrugari snimali nije stavljen nadimak “Matora”. Luna je prokomenarisala kako ne razumije što se ljuti, a nakon što se Jovana smirila Sanja je sa Lunom imala razgovor u garderoberu.

Luna je Sanji iskreno priznala da se ne ponaša kako treba i da je svjesna toga, te da nije bila fer ni prema svojoj najboljoj drugarici Vanji, koju stalno spominje.

– Ja znam da griješim, ja znam da je to moja mana. Ali znaš zašto je tako? Zbog…nje – počela je Luna.

– 13 godina smo se družile, 13 godina! Bila sam joj tu za sve, bila sam joj kao na povodcu! I na kraju, ona se naljuti zbog nekoga ko više uopšte ni nije u njenom životu, zbog nekoga ko je prošlost! – nastavila je.

– Sve smo dijelile, ali od tada sam se promijenila. Ranije sam ćutala, nisam ni znala da se svađam, bukvalno. Ali tada sam postala ovakva, drčna, samoživa… Gledala sam samo kako sebi da ugodim, samo šta meni treba, samo kako ja da budem srećna. Ja sam tek ovdje shvatila koliko nisam bila fer prema mojoj Vanji. Ona je za mene radila ono što niko nije, sigurno više nego što sam ja za nju i to sam shvatila tek kada sam je, onda, vidjela na vratima. Samo sam joj rekla: “Hvala ti što postojiš, obećavam ti da neće više biti onako, kada izađem” – otvorila je Luna Sanji dušu.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara